[Konya - MT]

selam arkadaşlar bende konyalıyım ılgından yolunuz düşerse argıthana beklerim ben tamirciyim gezmeyide severim etkinlik olursa katılırım

merhaba konyalı hemşerilerim bizde sizlerin arasına katıldık sayılır artık bu arada hepinize iyi seneler

ee yaktığı benzin dönerin fiyatını geçmiştir:mrgreen:

öyle olacak ki sadece 2 ya da 3 gün o motorla getirdi :)

selam arkadaşlar bende konyalıyım ılgından yolunuz düşerse argıthana beklerim ben tamirciyim gezmeyide severim etkinlik olursa katılırım

merhaba konyalı hemşerilerim bizde sizlerin arasına katıldık sayılır artık bu arada hepinize iyi seneler

ben konyalı değilm ama daha bir kaç yıl daha burada olacağıma göre hemşeriyz evet :D motorumu alıym yolum elbet düşer oralara da gelirm tamirci tanımak iyidir :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın konyaa.. :wiinkk: :wiinkk: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :)

pşşş dostum sen meramda mı oturuyosn? ben yeni üyeyiyimde öncedende üyeydim siteye,ls2 kaskın varmı senin beyazından? korumalıklarla falan biniyosun motora bi scooter'dı resimdekii olabilir. hatta yaka yolunda bi korna ile slmlaşmıştır bende moni 100ukh vardı geçen aydı galiba. inş sensindir değilse o kadar yazıyı boşa yazmış olcam:mrgreen:

konya uyuyor yav...
nerdesiniz komşu motorcular,uyanın bahar geldi...
bakın mersin hiç durmuyor.başkanı bilem var artık...

konya'da motosiklet net tanınmıyor galiba biraz az kişi var sanki :d bi başkan da biz mi seçsek napsak :D

geldim geldim bende geldim ama hayırlısıyla bir de motoru alabilseydik. selam bütün hemşerilerime..:rendeer:

sizi gidi goca gonyalılar :mrgreen:

17058_1261077541475_1665784527_651084_1123639_n.jpg

konya pilavı olsada yisek :)

ortaam ne haber

ortaam dediysek konyalıyız dır şu anda fethiye ikamet ediyorum ama nisanda motorla uzun bir yolculuk yapacam fethiye kaş antalya konya sondurak karapınar sizinle buluşmak isterdim konyalı motorcular artam.:cat:

gerçekten güzel bir güzergah kesinlikle gitmelisin beyşehirden dahada ilerlere çok güzel güzergahlarda varbu hafta biz otarafa çıkacaz reimleri paylasırım kazasız belasız iyi seyirler

geldim geldim bende geldim ama hayırlısıyla bir de motoru alabilseydik. selam bütün hemşerilerime..:rendeer:

Konya da motosiklet.net elbette tanınıyor. Sezon açılınca motosiklet gruplarını. Kunduracılar civarında bulabilirsiniz. Organizasyonlarda genelde hareket yeri orası.

Konya da motosiklet.net elbette tanınıyor. Sezon açılınca motosiklet gruplarını. Kunduracılar civarında bulabilirsiniz. Organizasyonlarda genelde hareket yeri orası.

tanınıyorsa konya mt 17-18 nisanda drag yarışlarında bulunmalı değil mi :) duymayan yoktur heralde ama yinede söylemiş olalım.

tanınıyorsa konya mt 17-18 nisanda drag yarışlarında bulunmalı değil mi :) duymayan yoktur heralde ama yinede söylemiş olalım.

Pardon uzun süredir siteye giriş yapmıyordum.

17-18 Nisan Draglarında görevliydim. Şu an Manavgat festivali için hazırlık yapıyoruz. 20 Mayıs Cuma akşamı Manavgatta olup C.tesi Pazar ı orada geçireceğiz. Ayrıca düğün pilavı var 16 Mayısta. Hareket yeri kunduracılar civarı.
Reklam olmasın diye adres vermiyorum.

Yine Mayısın 3. haftası ertelenmez ise Ödemişte Drag yarışları yapılması ihtimali var.

Görüşmek dileğiyle.

Selamün aleyküm ağalar:) Merhabalar ben geldim. Bende Konyadanım nasılsınız iyi misiniz? Bi yardımcı olunda bi motor alalım be ya Konyadan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar