[Konya - MT]

bence de başlığımızın değişme zamanı geldi. bu başlığı genelde haberleşme için kullanıyoruz artık.

fırtına42 başlığımıza mesaj yazma. kendi grubunu kurmak istersen yeni bir başlık açarsın.
bu başlıkta kırmızı mesajları ben yazarım o da duyuru ve önemli konuları görmeleri için arkadaşlarımın.[/COLOR][/B] ::evil::

KIRMIZI BAŞLIKLARIDA BEN SİLERİM..!! SEBEBIDE SITEDE FONT KARGAŞASI YARATMAMAKTIR..!!!BUNDAN SONRA LÜTFEN ORJİNAL FONT KULLANINIZ.. "shadow-vt" Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

BBRR' Alıntı:
arkadaşlar bu topik ilk açıldığında arkadaş konyadan biri varmı yokmu diye sormuştu ama bu başlık yürüdü gitti artık diyom bunun başlığı deiştirsekmi
siz karar verin ne istiyosanız ben deişeyim bu başlık artık yetersiz bence

RAPTOR666 isteyen takar bisteyen takmaz amerikada eyaletlere göre takmanın serbest olduğu yerler var.. bende şehir içinde takmıyom doğrusu takmak lasım ama takmıyom her koyun kendi bacağından asılır isteyen takar isteyen takmaz biz sadece taksanız iyi olur deriz sen bakma millet coşuyo arada sıkma canını
ya aslında problem diil ama kendimi ifade edemediimi düşünmeye başladım aslında niyet farklıydı ama akibet farklı oldu neyse problem diil samimi olduğum arkadaşlar anlasın oda yeter :)

biz anladık raptor666. senin kask taktığını gruptaki diğer arkadaşlar da biliyor. bir kaç resimdeki kasksız göründük diye bu yanlış anlaşıldı. ben de artık şehiriçinde bile takıyorum. bunun nedenlerinden biri ise serkan abinin kask takıp örnek olmasıdır bana. :)

18 mart cumartesi ve 19 mart pazar günü yapılacak etkinliklerimize ve gezimize tüm Konya MT üyelerimiz gelmeye çalışsın lütfen. yeni katılan üyelerimizle tanışacağız. teşekkür ederim.[/COLOR

KONYA MT[

Tanisin Tabİ. Bİz Yokuz Ya Yapin Etkİnlİklerİ. :) Bol Muhabbetler Arkadaslar İnŞallah Katiliriz Bİzde BİrgÜn

RAPTOR cumartesi taşınıyor bizimkiler, Allahtan bi mani gelmezse büyük ihtimalle cumartesi ikindin seni arayıp beni al diyecem yada yılmaza,

her zaman bekleriz yemzet :) sen bizi ara yeter ki. yardıma da geliriz, almaya da geliriz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende konyadayım benide alın abiler aranıza desem;Kim İnanır ::utangac: ::utangac: ::utangac: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir::

crazy_devil' Alıntı:
Bende konyadayım benide alın abiler aranıza desem;Kim İnanır ::utangac: ::utangac: ::utangac: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir::

kimse inanmaz çünkü üyelerden ikametgah istiyoruz :queen: :queen:

:pr: :pr: kadir inanır :pr: :pr:

hocam başlık için sağol iyi oldu bu biyarde toplama işi

Mt il gruplarının başlık altında toplanması gerçekten süper olmuş. siteye ilk defa girenler artık daha kolay ulaşabilecek.

örnek olarak [Konya] Mt verilmiş :)
yakında çevre illerle de buluşacağız inşallah. karaman mesela. :rendeer:

yılmaz karamanla buluşmana gerek yok abisi, çok ani bi kararla cumartesi babamlarla beraber bende taşınmaya karar verdim, işimi gücümü bırakıyorum, agustosa kadar sizinle gezcem, agustosda da askere gitmeyi planlıyorum, yeter artık askerlıgı 6-7 senedir salladıgımız.

kesin kararını verdiysen buyur kardeşim kendi adımıza seviniriz tabi seni tanımaktan dolayı

ama önemli olan senin için hayırlısı olsun

yeni başlığımız gerçekten güzel teşekkürler :rendeer: yılmaz sanada bu kadar verdiğin uğraşlardan dolayı ayrıca teşekkür ederim gün geçtikce konya mt çoğalıyor güzelleşiyor inşallah yapacağımız gezilerimizlede daha da güzelleşecek :cat:

sağol fatih :) (motosport) ilk desteği sen vermiştin zaten bu fikire.

arkadaşlar bu arada pazar günü yağış yokmuş. birkaç siteden baktım. hava biraz soğuk ama Konya MT soğuk tanımaz :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar