[Konya - MT]

ya arkadaşlar ani bir gezi kararı alındı ama halaa nereye gideceğimiz belli değil. kesin olarak kimin geleceği de belli değil. sonra organize iyi değil diyorsunuz suçu bana atıyorsunuz. benden söylemesi bakın :p

ben karışmıyorum bu sefer arayın her yere giderim ben. planlı gezi yapalım bundan sonra bir hafta önceden haberleşelim.

ben araştırma filan yapmadım binerim motoruma doldururum depoyu gelirim.

fazıl abi gelemiyomuş haberiniz olsun işleri varmış.

sonunda adsl hattımdaki sorun giderildi :)

istanbulda yaşayan yalnız hemşeriniz (bozkırlı) den konya mt'ye selam.
serkan yeni motorun hayırlı olsun bu arada. Kazasız belasız bin. msn'in kapalı hep yada biz karşılaşamıyoruz. malum benim işlerde yoğun dışardayım hep. ha bu arada hicran söyledi belki aldım 151 rs'i siyah. temmuz da değiştirecem ama inan ne alacağımı bilmiyorum. Gönlüm hep geçmişte racing'de kaldı ama (yzf-r6) malum biz eski biz değiliz. gülsevin'ede selam söyle kendine ii bak yazın bekliyoruz. çıkın gelin. ufaklık nasıl onuda öp benim için.
Ooo selam utkan nasılsın nerden buldun buraları motorun hayırlı olsun kibar kullanırsan çok iyi bi motordur iyi seçim olmuş seni hep görmek isteriz buralarda kısmetse görüşürüz ama söz veremiyorum oraya gelmek için malum bizim işlerde konyadan ayrılmak haram bize

millet!!
utkanizmit bacanam olur herkes adına ben hoşgeldin diyorum

HATUNSARAY GEZİSİ
çok güzel bir mekandı bu hafta tekrarlayacağız.
buluşma saati : 13.00 (geç geleni cezalandırcaz:p )
tarih : 28 mayıs 2006 pazar

buluşma yeri : stadyum ön kapısı

not: mangal da var :queen:

mümkün olduğu kadar herkes gelmeye calışsın da şöyle güzel bir gezi olsun gelebilecek olan veya ümidi olan kişiler ylmzzz arkadasa bilgi versin hazırlığımız ona göre yapalım bana verin diyecem benim buraya çokca gelemiyorum hizmette sıkıntı olmasın yani bu işin profösörü o sizden istirhamım mümkün olduğu kadar kalabalık gitmemizdir.. kazasız günler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm konyalı motosilet tutkunu dostlarım :cat: hepinize keyifli ve kazasız sürüşler dilerim allaha emanetsiniz

zx12r' Alıntı:
mümkün olduğu kadar herkes gelmeye calışsın da şöyle güzel bir gezi olsun gelebilecek olan veya ümidi olan kişiler ylmzzz arkadasa bilgi versin hazırlığımız ona göre yapalım bana verin diyecem benim buraya çokca gelemiyorum hizmette sıkıntı olmasın yani bu işin profösörü o sizden istirhamım mümkün olduğu kadar kalabalık gitmemizdir.. kazasız günler

mehmet çok iyi anlatmışın seni kutluyorum:mrgreen: umarım güzel olur. 5 haziranda benim final sınavlarım var bana da moral olur.
sizleri seviyorum beee :rendeer:

Selçuk1981' Alıntı:
slm konyalı motosilet tutkunu dostlarım :cat: hepinize keyifli ve kazasız sürüşler dilerim allaha emanetsiniz

eyvallah dostum:cat:

jınluncu hakan varya onlarda her hafta buluşuyolarmış yaw
bu hafta onlarda gelcek beraber bi hatunsaray yaparız atıkın konuştum ben ok dedi yaş ortalaması epey yükselecek
hoca falan var selçukludan

bu hafta en az 15 motür olmamız lazım haa

serkan abi cumartesi akşama kadar söyleyin kişi sayısını yaklaşık bile olsa.
ben de ona göre hazırlık yapayım yola zamanında çıkalım oyalanmayalım.:cat:

geç gelene ceza var demiştim heralde. ona gçre. geç gelen eli boş gelmesin :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu hafta en az 15 motür olmamız lazım haa[/QUOTE]

14 de kalırsanız haberim olsun:queen: :queen: :queen: :queen:

crxforever' Alıntı:
aksilik çıkmazsa bende gelmek isterim.

gel ne olursan ol gel. ama gelmeden kesin haber ver hazırlık yapcaz gel gel gel gel gel vatandaş gel:cherry:

tamam 2 gün içinde bildiririm.bu arada 6600km hayırlı olsun:mrgreen:
nice 6600kmlere:rendeer:

crxforever' Alıntı:

saol fırat hepberaber inşallah. bugün konya mt nin hepsi burda hayy maşallah:wiinkk:

evet tabii canım aksilik cıkmassa entegreden iki kişi geliyoruz bzim için en önemli faktör pazar calışmamızdır calışmadığımız takdirde yagmur camur demeyiz bırakmayız

crxforever' Alıntı:

benim motor önden sepetli şekilsiz pokemonda 14000 devirdi valla 15000 girmek üzere ama yılmak yok devam :D:cat:

Son düzenleme:
mehmet R6 alınca senin pokemonu unutma. kalbi kırılır incilir yoksa. ben seneye motor alırsam arada 110ft ye binecem :)

noldu senin motor işi belli olmadı mı. bence alma R6 filan gelmez hatunsaraya altı sürter motorun :p

motor olsun da hayırlısıyla ben yol kenarına kadar bile gelir kilitlerim senin motorun arkasına biner piknik alanına gideriz piknik dönüşü ben tekrar motoruma binerim nasıl fikir ama :):) önemli olan yamaha r6 almak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar