[Konya - MT]

selam arkadaşlar. hoşgeldin zekt1 :rendeer:

benim sınavlarım olduğu için bu hafta bi organizasyonumuz yok malesef.
sınavlarım bitttikten sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz tabi ki.:wiinkk:

chocolateman' Alıntı:
Tavsiye etmem arkadaş. Ben tanıştım hepsi kırık bunların aralarında ben dahil hiç akıllı yok :queen:

Şaka tabiki.

Ben katılalı yaklaşık 1 ay oldu, sağolsunlar arkadaşların hepsi birbirinden şeker. Organizasyon olduğunda, Yılmaz arkadaşımız buraya yazar zaten, onların sınavları olduğu için şu aralar pek takılamıyorlar sanırım.

Görüşmek dileğiyle...

akıllı adamın ne işi var bizim aramızda :queen:

MT tişortleri listesi

ylmzzz middle
chocolateman middle
zx12r middle
edincer 1 tane large
yamahamusti ??

Son düzenleme:
benimde cok akıllı ldugum söylenmez zaten dermişim:) bu aralar benimd sıunavlar var yılmaz kardeş sanada sınavlarda başarılar sınav bitiminde tanışmak dilegiyle :) kampüste bi t1 görürüsen bilki kesin benimdir o :))))

zekt1' Alıntı:
benimde cok akıllı ldugum söylenmez zaten dermişim:) bu aralar benimd sıunavlar var yılmaz kardeş sanada sınavlarda başarılar sınav bitiminde tanışmak dilegiyle :) kampüste bi t1 görürüsen bilki kesin benimdir o :))))

sağol zekeriya sana da başarılar. 18 haziranda kesin bi plan yapalım arkadaşlar. özledim şimdiden sizi. siz beni özlememişsinizdir :queen:

18 haziran için şimdiden düşünün nerelere gidelim ne yapalım :silent:

18 inde isterseniz arkadaşlar bi side manavgat yapalımmı :)

ylmzzz' Alıntı:
sağol zekeriya sana da başarılar. 18 haziranda kesin bi plan yapalım arkadaşlar. özledim şimdiden sizi. siz beni özlememişsinizdir :queen:

18 haziran için şimdiden düşünün nerelere gidelim ne yapalım :silent:

26 haziran da hatunsaray tarafında 100 km mesafede yaklaşık. Çukurcimen diye bir yerin yaz şenlikleri var daha önce ben birkaç kez gittim, özellikle pilav çok güzel. Dağlık kıraç bir yer piknik yapmaya uygun. Ayrıca tarihi kale kalıntıları felanda var . Tek sorun sabah erken çıkmak gerek pilava yetişmek için yoksa öğle saatlerinde bitiyor. Uyarsa program yapın... Ben her halukarda gideceğim :p

Ayrıca side manavgat uyar bana :) gidebiliriz sabah erken çıkarsak akşama döneriz

fazıl abi 25 inde olmasın. 26 sı pazartesi nasıl gidecez :mrgreen:

mesafe fazla olmasın katılım az oluyor :wiinkk:

Yeni aklıma geldi bu hafta drag yarışları var organizede, isterseniz öğleye kadar yarışları izleriz, öğleden sonra sille felan yaparız.

slm chocolateman naberben zekeriya kardeş sanırım sende fazıl

chocolateman' Alıntı:
Yeni aklıma geldi bu hafta drag yarışları var organizede, isterseniz öğleye kadar yarışları izleriz, öğleden sonra sille felan yaparız.

benim 16 sına kadar sınavlarım var. draglar 10-11 haziranda. ben gelemem gelirsem de söz veremem. sevabına bir iki saat izletip geri getirecek varsa olabilir tabi:queen:

bu arada zekeriya sen hangi bölümdesin. ben inşaat müh. deyim

ben pazarlama bölümündeyim ama hergun kampüsteyim kardeşi [email protected] msn adresim irtibata gecelim çayımı içmeye beklerim

ben pazarlama bölümündeyim ama hergun kampüsteyim kardeşi [email protected] msn adresim irtibata gecelim çayımı içmeye beklerim

Son düzenleme:
selam zekt1 hoşgeldin aramıza ben mehmet bilgisayarcıyım grubun üyelerindenim hoşgeldin sefa getirdin bir kaç gündür yoktum bu sitede haftasonu yarıslar olması sebebiyle bu hafta bir yere gidemiyoruz ama diger haftaya hem tanılaşım hem eğlenelim dersen tüm fikirlere acığız yakın mesafe olmak sartıyla her yere gidebiliriz tabi benim pazar günü calışmamam gerekiyor :p

zekt1' Alıntı:
merhaba arkadaşar ben konyadan zekeriya bi hafta sonu tanışmaya ne dersiniz :) arada sırada pikniklerinize bende katılabilirim tabi aranıza kabul ederseniz
hoşgeldin zekeriya ben de öğrenciyim kampüste fen edebiyattayım.

draglara bende bosnadan gitmeyi düşünüyorum.oraya gelen konyamtlilerle
görüşürüz inşallah.

26 haziran da hatunsaray tarafında 100 km mesafede yaklaşık. Çukurcimen diye bir yerin yaz şenlikleri var daha önce ben birkaç kez gittim, özellikle pilav çok güzel. Dağlık kıraç bir yer piknik yapmaya uygun. Ayrıca tarihi kale kalıntıları felanda var . Tek sorun sabah erken çıkmak gerek pilava yetişmek için yoksa öğle saatlerinde bitiyor. Uyarsa program yapın... Ben her halukarda gideceğim Ayrıca side manavgat uyar bana gidebiliriz sabah erken çıkarsak akşama döneriz

konyadan giderken aklımda 2 şey kalaçak zaten :karajava bide pilav.:queen:
oraya gitmek isterim eğer konyada olursam.
sideye de gitmek isterim gerçi ama motosikletim aynı fikirde değil benimle.:mrgreen:

beyler bu gun polisten ucuz yırttım wallla, numune hastanesinin onunden cıktım yola, belediyenin ordan postaneye gidecektim. 2 tane cocuk durdurdu. abi ehliyetin var mı dedi, yok dedim. belediyenin önünde motorları topluyorlar dedi. bizde motorcuyuz, seni allah rızası için uyarmak istedik dediler. teşekkür ettim, gittim baktım, hakikaten yakaladıklarını atıyorlar hic acımadan, zaferde de topluyorlarmıs, bi kac gun once de cezaevinin orda.

ben motoru attım apartman girişine yatacak bi muddet, benim gibi ehliyetsiz olanlar cok dikkat etsin, bi bucuk milyarlık çin malı motora bi milyar ceza yemeye değmicek.

YeMZeT' Alıntı:
beyler bu gun polisten ucuz yırttım wallla, numune hastanesinin onunden cıktım yola, belediyenin ordan postaneye gidecektim. 2 tane cocuk durdurdu. abi ehliyetin var mı dedi, yok dedim. belediyenin önünde motorları topluyorlar dedi. bizde motorcuyuz, seni allah rızası için uyarmak istedik dediler. teşekkür ettim, gittim baktım, hakikaten yakaladıklarını atıyorlar hic acımadan, zaferde de topluyorlarmıs, bi kac gun once de cezaevinin orda.

ben motoru attım apartman girişine yatacak bi muddet, benim gibi ehliyetsiz olanlar cok dikkat etsin, bi bucuk milyarlık çin malı motora bi milyar ceza yemeye değmicek.

abi Allah razı olsun:rendeer: .yarın motorla çarşıya inmeyi düşünüyordum.
muhtemelen draglara da gidersem motorsuz giderim.
bir alamadık şu ehliyeti:pr:şöyle göğsümü gere gere gezmek varken kanun kaçağı gibi aralardan derelerden gitmek yetti canıma:pale: kartiviz kadar belgeyi ağustosa kadar bekletenler utansın.:farao:

chocolateman' Alıntı:
Mehmettt :9 pazar günü napıyoruz? Milletin sınavı var kayış atıyor

canım abim bu pazar yarıslar var abi ben kısmet olursa ordayım gelirseniz görüşürüz abi ben bu pazar aktivite varsa yokum bilginize....

Bugün sabah bende anıtın ordan geçtim, trafikler gördü birşey demedi.

Sanırım onlar yakalayacakları adamı biliyorlar :D

Konya Merhaba

Arkadaslar Merhaba..

Allah kısmet ederse bu hafta sonu konyaya gelıyorum arabayla.. Orda bır kabır zıyaretının ardından esımle beraber guneye ınmek dusuncesındeyım.. Her yerde bır kac gun kalıp dolasayım dıyorum bıraz..Bu arada musaıt olursanız konyada sızın aksamları takıldıgı bır yerler varsa oraya da bır ugramak ısterım sızlerle tanısmak ıcın..

bir de bazı akrabalar da sılıfkede yesılovacık denen yerdeymıs. onlara da ugramak ıstıyorum..

Bılen arkadaslar bıze bır akıl verseler de nasıl bır gezı planı yapsak buna karar versek..

yardımlarınızı beklıyorum
sımdıden saolun

TRADER' Alıntı:
Arkadaslar Merhaba..

Allah kısmet ederse bu hafta sonu konyaya gelıyorum arabayla.. Orda bır kabır zıyaretının ardından esımle beraber guneye ınmek dusuncesındeyım.. Her yerde bır kac gun kalıp dolasayım dıyorum bıraz..Bu arada musaıt olursanız konyada sızın aksamları takıldıgı bır yerler varsa oraya da bır ugramak ısterım sızlerle tanısmak ıcın..

bir de bazı akrabalar da sılıfkede yesılovacık denen yerdeymıs. onlara da ugramak ıstıyorum..

Bılen arkadaslar bıze bır akıl verseler de nasıl bır gezı planı yapsak buna karar versek..

yardımlarınızı beklıyorum
sımdıden saolun

TRADER benim final sınavlarım var bu hafta malesef görüşemicez.:pale: çok isterdim görüşüp biraz sohbet etmeyi ama bu sınavlar bitmedi daha :pr:

umarım diğer arkadaşlar birşeyler yaparlar. saygılarımla

Başımız üzerinde yeriniz var

TRADER' Alıntı:
Arkadaslar Merhaba..

Bu arada musaıt olursanız konyada sızın aksamları takıldıgı bır yerler varsa oraya da bır ugramak ısterım sızlerle tanısmak ıcın..

genelde öğrenci arkadaşlar oldukları için gelmeleri zor olur sanırım.

benin çalıştığım yer tam konya merkezde...

geldiğinizde haberleşelim. elimden geldiği kadar vakit ayırmaya çalışırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar