konya bozkır arası

gittim gezdim gördüm
:)

ramzey10.jpg

aydınkışlayı geçince bu eve hayran kalıyorum durup bakıyorum biraz

ramzey8.jpg

ramzey9.jpg

bozkır kuş bakışı.ben ve demiratım

ramzey7.jpg

ramzey6.jpg

önecekte çay molası
ramzey5.jpg

bir başkadır benim memleketim

ramzey3.jpg

köprü kaderine terkedilmiş

ramzey2.jpg

ramzey1.jpg

ramzeyle bu son yolculuğumdu .dönüşte sattım

abi orası bayağı güzelmiş ya. bu arada güzel gezmişsiniz. ramzeyi niye sattınız? sanırım gücü kafi gelmedi size. 150 cc az

Dönüşte sattım deyince Ramzey arkanızdan geldi zannettim:)
Bozkır'ı bilirim, ne de olsa Yalıhüyük'ten evliyiz...

bugün Alanya dan fatih ile bozkır a gitmeyi planlıyoruz. Bozkır ve seydişehirde görüşebileceğimiz arkadaşlar telefonla iletişim kurarsa sevinirim:)
0541 546 0288

bugün Alanya dan fatih ile bozkır a gitmeyi planlıyoruz. Bozkır ve seydişehirde görüşebileceğimiz arkadaşlar telefonla iletişim kurarsa sevinirim:)
0541 546 0288

emin abi hava durumuna bakıyorumda oralarda yağış flan diyor sende biraz araştırırmısın yağmurda yemeyelim :D

arkadaşlar konuyu bugun gordum bozkırlıyım ama gec kalık heral dun osman abı ıle tekerizinden arkadaşlarla alacabelden bızım yaylaları gezdık yagmur yagışı vardı ama sızlede karşılaşcak ıyı olurdu muhabbet acısından acıl kardeş yakın sayılırız bende dere kasabasından bozkırın sızın yaylalardan haftada bır gecıyoz alacabele denk gelırsen haberleşelım tekrar fatıh kardeşide beklerız yaylalara osman aga ile...

arkadaşlar konuyu bugun gordum bozkırlıyım ama gec kalık heral dun osman abı ıle tekerizinden arkadaşlarla alacabelden bızım yaylaları gezdık yagmur yagışı vardı ama sızlede karşılaşcak ıyı olurdu muhabbet acısından acıl kardeş yakın sayılırız bende dere kasabasından bozkırın sızın yaylalardan haftada bır gecıyoz alacabele denk gelırsen haberleşelım tekrar fatıh kardeşide beklerız yaylalara osman aga ile...

inş. gelecem zaten o taraflara dün gitmedik gidecektik benim bazı sorunlardan olmadı zaten yağış da varmış iyi olmuş gitmediğimiz :D

BEKLERIZ kardeş buyrun gelın bu taraflara motorlarınızda sorun olmaz dersenın yaylaları gezerız yada çarşamba cayının kaynagına ugrar bı mangal yakarız
DSCF0391.JPG

aygır gedıgı

DSCF0394.JPG

dunku gelen ekıp yagmulu bır gundu ama guzel gezı yaptık...

ayrı bir başlıkta tüm fotoları bekleriz ramizan.başlığın adı andrenalin gerilim yağmur çamur kamedi dolu bir gün olsun:)

Adana İl Temsilcisi
geçenlerde eğirdir festivalinden dönerken BOZKIR'dan geçtik ama bu kadar güzel yerleri olduğunu tabii ki transit geçişte göremedik.paylaşım için teşekkürler dostlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar