Konu Dışı Tüm Videolar

tek takıldığım konu adam elinden biran olsun o içki bardağını düşürmeyişi

banyoda dahil anam başka işin yokmu:queen:

Aman yarabbim o ne biçim tippppp, kıroooooooooooo :mrgreen: Dalga amaçlı çekildiğini sizin de dalga amaçlı yazdığınızı biliyorum... Yoksa hiç kimse hiç kimsenin ayağını yıkamamalı.... :)

Aman yarabbim o ne biçim tippppp, kıroooooooooooo :mrgreen: Dalga amaçlı çekildiğini sizin de dalga amaçlı yazdığınızı biliyorum... Yoksa hiç kimse hiç kimsenin ayağını yıkamamalı.... :)

Öyle deme bi erkeğin ayak yıkaması çok zevkli olurdu bence :cherry:

Ben kendi ayağımı kendim yıkayabilirim.. Bi hastalık durumu vs olur bişey olur hayat arkadaşın yardımcı olur sana ki Allah korusun böyle bişey olmasın... Kendin hoşlanmadığın bişeyi başkasına yapmazsın. Yaparsan da karşılığını beklersin. Feminizm deyip deyip de böyle bişeyi savunmak benim prensiplerime uygun bir davranış olmaz...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben kendi ayağımı kendim yıkayabilirim.. Bi hastalık durumu vs olur bişey olur hayat arkadaşın yardımcı olur sana ki Allah korusun böyle bişey olmasın... Kendin hoşlanmadığın bişeyi başkasına yapmazsın. Yaparsan da karşılığını beklersin. Feminizm deyip deyip de böyle bişeyi savunmak benim prensiplerime uygun bir davranış olmaz...

Sen bambu'nun imzasını görmüşmüydün.:queen::queen::queen:

Feminizmin kademeleri vardır.. Benim bulunduğum kademe snaa uymuyo sanırsam.. Zira ayak yıkatmaktan zevk alırım :) Ayrıca ben yıkamam demedimki benim ayağımı yıkayanın bende ayaklarını yıkarım ne var bunda :p

Feminizmin kademeleri vardır.. Benim bulunduğum kademe snaa uymuyo sanırsam.. Zira ayak yıkatmaktan zevk alırım :) Ayrıca ben yıkamam demedimki benim ayağımı yıkayanın bende ayaklarını yıkarım ne var bunda :p

seninki feminizim değil sadizim oldu ablacığım....

bu arada beyler benden size tavsiye;

bu dünyada cehennemi yaşamak istiyorsanız;

amerikan arabasına binin,
azerbaycan işinde çalışın,
türk kadınla evlenin :)

Evet kademeleri vardır.. Bulunduğum kademe nedir biliyor musun ¿..
Duygu Asena vefat ettiği zaman (Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın) arkadaşlarım-tanıdıklarım aradılar başın sağolsun diye... Budur benim ki.. :cat:

Kadın değilde adamın elindeki içki kadehi çekti dikkatimi :silent: Sanırım adamın üzerine zimmetli o kadeh :wiinkk:

:mrgreen: millet süpersiniz yaw:mrgreen::cat: ama ben hala bu modelin parayı az seveninden arıyrum bulabilirsem alacam :mrgreen:

çok ararsınız abicim... bu modeller avrupa araba gibidir.... para yemeye bayılır..............

iyisimi gidip köyden cahil birisini alacaksın diyecem ama oralar şehirlerdende berbat...

köydeki modeller daha çok para istiyor yaw bi saysam neler olduğunu aklın durur altına doyuramazsın kızı almaya gidince bin bir dereden su getirtirler bu gidişle bekar kalacam :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar