Aman yarabbim o ne biçim tippppp, kıroooooooooooo :mrgreen: Dalga amaçlı çekildiğini sizin de dalga amaçlı yazdığınızı biliyorum... Yoksa hiç kimse hiç kimsenin ayağını yıkamamalı....![]()
Ben kendi ayağımı kendim yıkayabilirim.. Bi hastalık durumu vs olur bişey olur hayat arkadaşın yardımcı olur sana ki Allah korusun böyle bişey olmasın... Kendin hoşlanmadığın bişeyi başkasına yapmazsın. Yaparsan da karşılığını beklersin. Feminizm deyip deyip de böyle bişeyi savunmak benim prensiplerime uygun bir davranış olmaz...
Ben kendi ayağımı kendim yıkayabilirim.. Bi hastalık durumu vs olur bişey olur hayat arkadaşın yardımcı olur sana ki Allah korusun böyle bişey olmasın... Kendin hoşlanmadığın bişeyi başkasına yapmazsın. Yaparsan da karşılığını beklersin. Feminizm deyip deyip de böyle bişeyi savunmak benim prensiplerime uygun bir davranış olmaz...
Feminizmin kademeleri vardır.. Benim bulunduğum kademe snaa uymuyo sanırsam.. Zira ayak yıkatmaktan zevk alırımAyrıca ben yıkamam demedimki benim ayağımı yıkayanın bende ayaklarını yıkarım ne var bunda
![]()
Feminizmin kademeleri vardır.. Benim bulunduğum kademe snaa uymuyo sanırsam.. Zira ayak yıkatmaktan zevk alırımAyrıca ben yıkamam demedimki benim ayağımı yıkayanın bende ayaklarını yıkarım ne var bunda
![]()
seninki feminizim değil sadizim oldu ablacığım....
bu arada beyler benden size tavsiye;
bu dünyada cehennemi yaşamak istiyorsanız;
amerikan arabasına binin,
azerbaycan işinde çalışın,
türk kadınla evlenin![]()
1ve 2 tam gerçek.:cat:.3 tavsiye bazı zamanlarda.:silent:.(evli olmasam biliyorum ben yazacaklarımı:bounce![]()
(evli olmasam biliyorum ben yazacaklarımı:bounce![]()
:mrgreen: millet süpersiniz yaw:mrgreen::cat: ama ben hala bu modelin parayı az seveninden arıyrum bulabilirsem alacam :mrgreen:
bulursan banada haber ver :queen::queen::queen:
çok ararsınız abicim... bu modeller avrupa araba gibidir.... para yemeye bayılır..............
iyisimi gidip köyden cahil birisini alacaksın diyecem ama oralar şehirlerdende berbat...