Konu Dışı Tüm Videolar

köydeki modeller daha çok para istiyor yaw bi saysam neler olduğunu aklın durur altına doyuramazsın kızı almaya gidince bin bir dereden su getirtirler bu gidişle bekar kalacam :salut:

yaw evde kalmaya kaldık da:)bazılarıda yok 5 metre yok 3 metre zincir felan yada yok setmiş neymiş bişeyler istiyolar ne yapacaklarını bir bilsem:silent:sonucta zararına geri bozduruyolar:mrgreen: keşke dalmasaydık bu konulara çook su götürür bu mevzu çooook:p

Barby Girl- Süperrrr

[YT]XM5ti8WfShw[/YT]

İzleyin bitiyorum bu ikiliye, özellikle eşarplısına :queen:

Son düzenleme:
Benim için çok büyük bi hikayesi olan bi parçayı bu hale getiren zihniyeti kın kın kınıyorummm bu ve bunun gibi bütün videoların hepiciğineee faraoooooooo

sabah sabah yüzümüz güldüüü ,eşarplı olan ne cilve yapıyo öylee , paylaşım için teşekkürler bayan, ben kılkuyruk ama en efendisinden :p

1090 tane mesaj yazmışsın halen konuyu neereye açacağını benmi öğretecemmm yanlış yerdesinnn gurbann:queen:

Benim için çok büyük bi hikayesi olan bi parçayı bu hale getiren zihniyeti kın kın kınıyorummm bu ve bunun gibi bütün videoların hepiciğineee faraoooooooo

sabah sabah yüzümüz güldüüü ,eşarplı olan ne cilve yapıyo öylee , paylaşım için teşekkürler bayan, ben kılkuyruk ama en efendisinden :p

1090 tane mesaj yazmışsın halen konuyu neereye açacağını benmi öğretecemmm yanlış yerdesinnn gurbann:queen:

Olm konudışına açtım işte nereye açıcam ki başka???
Kıl kuyrukluk yapma işte izlemeye devam et, eşarplıya takılma fazla o benimmm :queen::queen::queen:

Olm konudışına açtım işte nereye açıcam ki başka???
Kıl kuyrukluk yapma işte izlemeye devam et, eşarplıya takılma fazla o benimmm :queen::queen::queen:

Konu dışı : Motosiklet haricinde tüm konular buraya açılabilir

Konu dışı videolar : Motosiklet haricinde tüm videolar burada paylaşılırr

yani hayır severin biri konuyu doğru yere taşımışş sen rahatına bak annem :queen:

Konu dışı : Motosiklet haricinde tüm konular buraya açılabilir

Konu dışı videolar : Motosiklet haricinde tüm videolar burada paylaşılırr

yani hayır severin biri konuyu doğru yere taşımışş sen rahatına bak annem :queen:

Konu dışında bi hayli uzman gördüm sizi :queen::queen:

Abi bu video'ya bakmanız gerekk ,karnım ağrıdı gülmekten

[YT]NXsyRAPU8g0[/YT]:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

komando yemini

fazla söze gerek yok paylaşmak izlemek yeterli.

komando yemini

[YT]lYOqiCgQv0E&feature=related[/YT]

bu sadece bir şiir

1993 senesinde ısparta dağ komando birliğinde 3 ay eğitim aldım

bize öğretilen bu değildi

yinede paylaşım için sağol:cat:

bu sadece bir şiir

1993 senesinde ısparta dağ komando birliğinde 3 ay eğitim aldım

bize öğretilen bu değildi

yinede paylaşım için sağol:cat:

vaay hocam ısparta dağ komando eğitim birliği haa. epey zor geçmiş olmalı. komando yeminin doğrusunu söylermisin ben bu sanıyodum işalla unutmamışındır babaçi:rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kobra keçi ve öküz

Şu pistteki sanırım bir kobra:silent:

[YT]Ic0ZzSQNHNA[/YT]

Videonun en sonundaki sarı tulumlu adamın düşmemek için nasıl kastırdığına bakar mısınız, keçi mübarek:p

[YT]78Wy7hlNg7c[/YT]

Sol taraftan gelen yayalara baktım durdum, bunda garip olan bir şey yok dedim, öküzü anca üçüncü izlememde farkettim:silent:

[YT]JFptr1IuXkg[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar