Konu Dışı Tüm Videolar

o kadını almak deil sorun aslında.kimbilir ne paralar yiyodur o kadın o adamdan öle bakıldıgı gibi tozpembe deildir bence adama baksana viski puro filan eski türk filmlerindeki fabrikatörler gibi :cherry:

Valla bu adamdaki para ve ev bende olsa bunun gibi 10 tane bulurdumd genede istemem benim kriterlerime göre;

1-kadın kızıl saçlı olsun tipi möhüm değil
2-üstüm başım yağ olunca bişey demesin başka konularda bağırıp çağırsın möhüm değil
3-arabalarla ondan fazla vakit geçirmeme kızmasın isterse canımı alsın.....

hatun dediğin hırçın olacak...

Valla bu adamdaki para ve ev bende olsa bunun gibi 10 tane bulurdumd genede istemem benim kriterlerime göre;

2-üstüm başım yağ olunca bişey demesin başka konularda bağırıp çağırsın möhüm değil

:cat::cat::cat:
başkentli seninle tanışmalıyız askerrden sonra.birde çilli olsun şöyle iskandinav tarzı renkli göz olursada hayır demem:p

klibin sonu muhteşem olmuş.bizimde sonumuz öyle olmaz umarım:queen:

Eyvallah paşam.. Mesleki açıdan izleyince bu videonun teması ne diye merak ediyo insan..

yaw abi gırgırına yapmışlar işte böyle bir kadın nerdeeeeeeeeee:p

ama adam hayal görüyo kanımca klibin sonunda banyo yaptıran bir eleman var ona gülmekten öldüm ben yaw:mrgreen:

Hırçın derken bu mu paşam...:queen::queen:
[YT]pVfRXE3iad4[/YT]
Ya da bu mu...:queen:
[YT]47jEgG7yk9Q&feature[/YT]

:cat::cat::cat:
başkentli seninle tanışmalıyız askerrden sonra.birde çilli olsun şöyle iskandinav tarzı renkli göz olursada hayır demem:p

klibin sonu muhteşem olmuş.bizimde sonumuz öyle olmaz umarım:queen:

dayı inşallah... napıyım kızıllara zaafım var..... :)

bu arada murat abi ne ettin yaa aşağıdakiyle aynı yatağı bırak aynı evde yatılmaz kokudan durulmaz elllamm :)

murat abi bunlarda gaz kaçağı var kanımca tüpçüyü çağırmak lazım yada sütçüyüüüü:queen:

oh oh millet spariş vermeye başlamış kanka bana bölesi de dayanmaz vallah bunlar garantili mi en az 20 yıl garantili olması lazım kanka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar