kontak açık ama kapalı görünüyor

Arkadaşlr honda cb 125e motor var bende çarşıdan eve geldim 5 10 dk sonra motora tekrar binip kontağı çevirdiğimde hiç bi hareket yok ne lambalar yanıyor ne marş nede başka bişey kapalı gibi kontak yardım edermisiniz ?

Bi kaç kere dene aç-kapat ışıklar yanıyo mu bak,temassızlık olabilir

motorun elektirik sigortası atmıs olabilir

yada kontak da temassızlık olabilir

tesisatta fişler gevsemiş - cıkmıs olabilir

vs vs ...

akü kutup başlarını temizledim olmaddı bu motorun sigorta yeri tam nerde orayıda bi elden geçiriyim diyorum avadanlığın üstünde yuvarlık siyah lastikle kapatılmış 3 5 kablo var orasımı ki acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------

honda cb 125 e'de ayak marşı yok maalesef adamlar kendilerini güveniptemi yaptılar ki bu motoru.!

akü kutup başlarını temizledim olmaddı bu motorun sigorta yeri tam nerde orayıda bi elden geçiriyim diyorum avadanlığın üstünde yuvarlık siyah lastikle kapatılmış 3 5 kablo var orasımı ki acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------

honda cb 125 e'de ayak marşı yok maalesef adamlar kendilerini güveniptemi yaptılar ki bu motoru.!

vurdurmayı deneyebilirsin ama sorun sigorta gibi :bounce:

Sigorta yeri araba gibi değildir aküye gelen kablonun üstünde beyaz serçe parmak büyüklüğünde plastik bir aksam var onun kapağını aç sigorta onun içindedir,yedeğide mevcuttur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar