komple boya lutfen bi yardım eli

gerçekten bu kadar ucuzmu 100 150 lira :S eğer böyleyse fiyat bende ninja yeşili yaptırayım :)

yeni konu açmadım ama öğrenmek istiyorum . örneğin bir maxi scooter ı ninja yeşili yaptırmak istesek ( yani özel hazırlanacak boya ile) kaç lira tutar bilgisi olan varmı ?

Motosikleti
Hornet
bende beyaz istiyorum :)
100-150'se..Düzgün istediğim gibi olsun ben 200-250 yi gözden çıkarırım:queen:

Bu arada ekzoz'u nikelaj parlatıcılar var..Onlarla uğraşırsan çıkar belki..

Motorun jantları altın sarısı çok cafcaflı durur bence.
orjinal veya siyah daha iyi durur :cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar 100,150 lira iki sene önceydi geç kaldınız .:queen:Keşke topiğin açılış tarihini okusaydınız.:cat:

Konunun açılış tarihini okudum fakat ben gunumuz piyasasını ogrenmek istiyorum mumkunmudur ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ona buna para veremem kardesim kendi yerin varsa birde az çok elimizden geliyo dersen hiç düsünme hem ögren hemde sprey'le boya. Aha ben öyle yaptim önce parçalari çikardim zimpara yaptim sonra astar boya attim sonra biraz ince sulu zimpara yaptim hemen pesinden thinnerle temizleyip siyah mat boya püskürtmeyle septim 1 saat sonra yani tam kurumadan hemen ardindan çok parlak vernik püskürtmeyle septim sonuç mükemmel yalniz dikkat eilmesi gerekn nokta vernik en az 3 à 4 kat sepmen gerekiyor aksi taktirde parlamaz ve lekeli olur ona göre !!!
boyadigim motorum :
58264-albums466-picture1329.jpg

daha fazla fotolar= http://www.motosiklet.net/forum/members/58264-albums466.html

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay canına,prfosyonelce:cat:

Dragstarın boyası dahil her yeri güzel olmuş hocam. Bende diğer arkadaşlar gibi komple boyanın günümüz piyasasında ne kadara mal olacağını merak ediyorum.Ve sanırım bu motosikletin tarzına göre değişiyordur, benimki tvs apache (Bir hayabusayla aynı fiyata boyanmaz galiba :mrgreen: ) .Bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

ya bir gerenajı adam 100 tl boyuyor ama şuda bir gerçek en ucuz boya kullansa bunun macunu tineri boyası sertleştiricisi yine bir sürü malzeme parası tutar eğer 120 boya yapan varsa hemen yaptır :)

Motoru mahfedersin, bence git bir boyacıya motoru boyayacağın yerleri sök ve boyacıya teslim et. Hatta işi biraz daha ucuza getirmek istiyorsan boyanıda kendin götür en fazla 500gr boya yeterli olacaktır.

Kendin boyarsan bir süre sonra yaptığın boyalarda atacaktır. Küçükken bende bisikletlerimi boyuyordum ama bir şeye benzemiyordu :)

200 - 250 TL. gibi fiyatlara bence anlaşabilirsin.

Ben jatlarımı egzoz koruması ve egzozumu yanmaz boya ile boyattım toplamda 150 TL. ödedim. Gerçekten 10 numara iş çıktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar