Hızlı başlangış yapıyormuşsun gibimi geliyor kardeşim[/QUOTA
Arkadaş ne gibi hızlı başlıyor anlamadım dostumBaşlangıç olarak biyerden başlamak gerekiyor ve cbr 125 alım ve masraf olarak pahalı aslında başlangıç motoru sayılamaz ama hızı ve gücü başlangıç için ideal bence hız olarak söylüyorsan tabi
Daha yavaşı başlangıç değil işini görmek için hız istemeyen az yaksın gitsin mantığıyla alınan motorlardır artık bence ve yeni kasa cbr 125e hiç binmedim ama 2008e bindim repsol kasa o kadarda seri motor gelmedi bana aksine motorun üstünde canım bile sıkıldı daha fazla gitmiyormu yol bitmek bilmiyor diye
Hızlı başlangış yapıyormuşsun gibimi geliyor kardeşim[/QUOTA
Arkadaş ne gibi hızlı başlıyor anlamadım dostumBaşlangıç olarak biyerden başlamak gerekiyor ve cbr 125 alım ve masraf olarak pahalı aslında başlangıç motoru sayılamaz ama hızı ve gücü başlangıç için ideal bence hız olarak söylüyorsan tabi
Daha yavaşı başlangıç değil işini görmek için hız istemeyen az yaksın gitsin mantığıyla alınan motorlardır artık bence ve yeni kasa cbr 125e hiç binmedim ama 2008e bindim repsol kasa o kadarda seri motor gelmedi bana aksine motorun üstünde canım bile sıkıldı daha fazla gitmiyormu yol bitmek bilmiyor diye
Hiç debriyajlı motor sürmemiş ve cbr ile başlıyor ? mantıklımı sence![]()
Bu dediğiniz motorların düşünce maliyeti yüksek olmucakmı sizce tr_select. mesela tvs apachi parçaları pahalı. Cbf 150ninde ucuz olduğunu sanmam ve ybr 125inde düşüceğini göz önünd bulundurursak alıncak bişey olduğunu düşünmüyorum sizin bu önerilerinize karşılık 2005 model falan eski kasa bi cbr 125 repsol kasa hem daha gösterişli hem daha cazip olabilir bence