Kol Saati tavsiyeniz...(CASIO)

Bence 1. olan içlerinden en hoşuma giden :) ben metal seviyorum bunu altın 6 7 ay oldu, çok beğenerek aldım ama senin tarzın değil sanırım :p

http://www.hizlisaat.com/Casio-EF-550D-1AVDF,PR-11807.html

dostum tarz olayı değilde çok tahriş ediyor bileklerimi...aşırı terleyen tuzlu bir derim var...bu tarz kol saatleri resmen yara yapıyor...şu saati 2 saat takayım bak neler oluyor görmen lazım...hemen kızarmaya başlıyor sonrası güneş yanığı gibi başlıyor yakmaya...sonrası bildiğin kabuklu yara...

terim o kadar tuzlu ki eğer gözüme gelirse gözümü yakıyor dicem inanmıcan şimdi...mesela siyah pantolonum beyazlaşıyor...tuz beyazlığı..ceket kollarım beyazlaşıyor...şaka gibi dimi...

dostum tarz olayı değilde çok tahriş ediyor bileklerimi...aşırı terleyen tuzlu bir derim var...bu tarz kol saatleri resmen yara yapıyor...şu saati 2 saat takayım bak neler oluyor görmen lazım...hemen kızarmaya başlıyor sonrası güneş yanığı gibi başlıyor yakmaya...sonrası bildiğin kabuklu yara...

terim o kadar tuzlu ki eğer gözüme gelirse gözümü yakıyor dicem inanmıcan şimdi...mesela siyah pantolonum beyazlaşıyor...tuz beyazlığı..ceket kollarım beyazlaşıyor...şaka gibi dimi...

boşuna demiyorum ben..
iğrenç adamsın kanka...:pl:
biriktir o tuzlarıda pazarlayalım..milletin çorbasında seninde tuzun olsun....:queen:

boşuna demiyorum ben..
biriktir o tuzlarıda pazarlayalım..milletin çorbasında seninde tuzun olsun....:queen:

bebişim tenimdeki tuzu bir tatmanı isterdim deyip daha iğrençde olabilirim....:queen: töbe töbe mübarek günde oldumu bu fantazi şimdi..:p

Kocaeli İl Temsilcisi
boşuna demiyorum ben..

ulem 2 dakkada makaraya bağlamışınız işi :cherry::queen:

mete olurda makara olammı bayauuuu:cherry: kankam bak bu saati yaklaşık 8 yıldır kullnıyorum ancak casıo dedimmiydi edifıce serilerinden şaşma derim aynı bende senin gibin matal kordon takamıyorum bi gün kafam bozuldu kopardım gittim deri kordon taktırdım :)

haaa saate gelnce casıo sağlamlığına sözüm yok , fakat linklerdeki vermiş olduğun tarzlar güzel ancak bulabilirsen onların edıfıce serilerinden al derim ,

kullandığım saat 100 mt reye kadar kesinlikle su geçirmez garantiliydi :) garantiliydi diyorum çünki koluma takarken 2 kez elimden düşürerek tam camının üzerine düşmesi sonucu kristal cam olduğu için tuz buz oldu aynı senin terlemen gibi :)

saatçiye dedim usta bu ikinci oldu kaça yaparsın 60 lira dedi yuhhh dedim eder sana 120 ogün bu gündür saati duvara asarak mini,kol saati görünümlü duvar saati olarak kullanıyorum :)

zaten ceplerde istediğin tarz saatler var görsel olarak cepten işi hallediyoruz şimdilik :)

saatin özelliklerine gelince .... resimlerinide ekleyecem sabırsızlanma :queen:

aga tüm dünya saatlerini gösteriyor ,
5 farklı zamana programlanabilir alarmı var notta yazabiliyorsun,

saniye, göstergesi dijital, ayrıca dijital saatin üzerine analog mekanizmayı döşemişler bir saat görünümünde 2 saat :cherry:

istersen dokunarak istersen ayarlama sayesinde saati hafif belirli istilkemete salladığında gece görüşü için uzun farları yanıyor :)
buda çok net görüşü sağlıyor ,

bu saydıklarımın dan daha fazla özellikleri sadece bir düğmesi ile yapıyorsun :) diğer üçünü 8 yıldır hiç kurcalamadım :p:cherry:

alarmı var sabah ayarladığın saatte içinden bi mekanik tokmak çıkıyor kafana kafana vuruyor :cherry::p

eeee daha ne olsun bilader altı üstü kol saati bide içine navigasyon, televizyon ,radyo, mp3 çalar ,hd video ve fotoğraf makinası koyacak değiler ya :)

ama edıfıce serisine geçince fiyatlar verdiğin linklerdekinin 2 hatta 3 katına fırlaması normaldir bilgin ola , sen bak araştır kankam güzel bişey bulursan bende bitane alacam artık camına 60 gayme bayılmaktansa 120 lira gibi fiyatlara yine casıo bi model buluruz heralde :)

olmadı bir kaçta resim ekleyem bari , yalnız bu model biraz ağır basıyo aga ayrıca benim bileğime de kalın geldi ama heves ettim almıştım zamanında :)

buda gece görünüşü kankam valla senin için uğraştım bak :cherry: aga ışığını yakıyorum telefon çekene kadar ışık sönüyor o arada foto çekiliyor siyah ekran hadi bida baştan makinaya ışığı yakalatıncaya kadar imanım gevredi :cherry::queen:

ulan diyom iki saattir bizim Kobra neden okuyor meğer iki saattir cevap yazıyormuşsun...:p

saati kendine benzetmişin kobra olmuş kobrayı görmüş...ulen kendin düş kafanı kır ama caanım saati düşürme be adam...:p

harbi güzelmiş lan...eddıfıemi neyse ona sardım valla...demek bana forumcak adam öldür diye lobi yapsanız sıkıştırsanız katil bile olunuyor:p yani yönlendirme iyi bişey...doğruya güzele birileri sayesinde ulaşıyorum yavaş yavaş...

Kocaeli İl Temsilcisi
ulan diyom iki saattir bizim Kobra neden okuyor meğer iki saattir cevap yazıyormuşsun...:p

saati kendine benzetmişin kobra olmuş kobrayı görmüş...ulen kendin düş kafanı kır ama caanım saati düşürme be adam...:p

harbi güzelmiş lan...eddıfıemi neyse ona sardım valla...demek bana forumcak adam öldür diye lobi yapsanız sıkıştırsanız katil bile olunuyor:p yani yönlendirme iyi bişey...doğruya güzele birileri sayesinde ulaşıyorum yavaş yavaş...

dostum herkez kendi kullandığını bilir ben kullandığımı söylüyorum sana yalnız camı kırılmayaydı :pr: bayağı bi giderdi bana gerçiii camını taktırdıktan sonra yine kullanılır ama ilkini yaptırdım ikinciye 60 lira daha vedinmiydi al sana bi saat parası :)

saatçi 150 nakite saati saydı dedim ne iş ne yapacaksınız bu saati meğerse nikelajlayıp yeni kasa bişeyler yapıp yine satıyorlarmış kankam şaşırdım kaldım :)

olmadı elimdekini bu haliyle verip üstede biraz kart mart yada nakit vererek iyi bişey alacağım ama öyle sallantıya bıraktım işte :)

dostum herkez kendi kullandığını bilir ben kullandığımı söylüyorum sana yalnız camı kırılmayaydı :pr: bayağı bi giderdi bana gerçiii camını taktırdıktan sonra yine kullanılır ama ilkini yaptırdım ikinciye 60 lira daha vedinmiydi al sana bi saat parası :)

saatçi 150 nakite saati saydı dedim ne iş ne yapacaksınız bu saati meğerse nikelajlayıp yeni kasa bişeyler yapıp yine satıyorlarmış kankam şaşırdım kaldım :)

olmadı elimdekini bu haliyle verip üstede biraz kart mart yada nakit vererek iyi bişey alacağım ama öyle sallantıya bıraktım işte :)

aga saatçi adam pilden mi kazansın böyle küçük işlerle geçinip gidiyor napsın...sonucta ortada bir mal var değer var...2.el de olsa saati onu nasıl yapıyor parlatıyorsa alan da bi halt var zannediyor...aga yeni telefon aldım saati tersde...alışamadım..kol saati şart oldu...benim telefon biraz el telsizi gibi...saate bakmaya üşeniyom iyimi...saat almak elzem bir durum oldu...:p

markafonide çok uygun ve güzel saatler oluyor tavsiye ederim. ( casıo,Q&Q quartz,puma,adidas,dizel,momentus vs... )
geçenlerde saatçıdan 95 tl ye Q&Q quartz alcaktım beyenmiştim,dedim bikaçgün daha araştırıp alim
bikaçgün sonra aynı saat markafoni.com a düştü :cherry: hemde 35 tl,Q&Q quartz japon miyota,gece yelkovan akrep fosforlu parlıyo vs.. affetmedim 1 tane abime aldık 1 tanede aynısından bana aldık,hanımında doğumgünüydü 1 tanede aynı marka bayan modelinden hanıma aldık toplam 89 tl verdik :queen: tek saat fiyatına 3 saat

Ben bu modeli öneririm, çok güzel, kullanışlı ve çok fonksiyonlu, tabi biraz da pahalı :)

http://www.casiomarket.com/PRG-130T-7VDR_17985.html#0

abicim bu biraz tuzlu...beni aşar...maaşın yarısını saate bağlarsam aç kalırım aga...:queen:

malesef Metenin....

benim adım tomasss....
bize komasszz...

diyemeyeceğini düşünüyorum.....:wiinkk::queen:

abi aç karnımızı zor doyuruyoruz valla saate bu paraları bağlayacak kadar zengin değilim...

metehan abinin o saatin fiyatını gorunce sinirleri bozulur :)

ya abicim ben hayal kurmam biliyormusun...şuyum olsun buyum olsun diye kendimide parçalamam...92 de sigortam başladı o gün bugündür kimseye muhtaç olmadım...ne anaya ne babaya ne ele...p yüzden paranın nasıl kazanıldığını bilen biri için bu tarz lüks tüketim hedefimde olmadı...yoksa 2000 liraya ıphone alıp sağda solda hava atmasını bilirim...

markafonide çok uygun ve güzel saatler oluyor tavsiye ederim. ( casıo,Q&Q quartz,puma,adidas,dizel,momentus vs... )
geçenlerde saatçıdan 95 tl ye Q&Q quartz alcaktım beyenmiştim,dedim bikaçgün daha araştırıp alim
bikaçgün sonra aynı saat markafoni.com a düştü :cherry: hemde 35 tl,Q&Q quartz japon miyota,gece yelkovan akrep fosforlu parlıyo vs.. affetmedim 1 tane abime aldık 1 tanede aynısından bana aldık,hanımında doğumgünüydü 1 tanede aynı marka bayan modelinden hanıma aldık toplam 89 tl verdik :queen: tek saat fiyatına 3 saat

valla aga hemen markafoniye üye olup takibe başlayayım...işte banada böyle kelepirler lazım...o beğendiğin modeli bi link atsana merak ettim şimdi..:p

:) :) :)
Daha iyileri, güzelleri Mete_Han Hocamın olsun....

eyvallah usta o senin güzelliğin...

irfan hocamız hazırlanıyor bakalım ne yazacak şimdi :)

Kobra İrfan coşar şimdi...

bende metal kordonlu saat kullanamıyorum alerji yapıyor,O yüzden silikon kordon tercihimdir her zaman,elektronik janjanlı saatleri çok severim :)
bende bunu begendim Metehan fiyatıda baya uygun hani

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=4186&urun=Casio+AE-2000W-1AVDF

abicim ilk favorim buydu zaten...savaş uçağı kadran görünümlü...seksi dimi...çoluğu çocuğu bunla kandırırız bak deprem olmadan önce bu ışık yanıyor falan erken uyarı sistemi diye...işte şu bölümde tusnmai uyarısı Japonyadan geldi falan ayakları...

abi çok seksi saatler ama bunlar biraz erkek saati...:queen: klas seçimler ama ben bunları pek taşıyamam...çok klasik agacım...

Kocaeli İl Temsilcisi
abicim bu biraz tuzlu...beni aşar...maaşın yarısını saate bağlarsam aç kalırım aga...:queen:

abi aç karnımızı zor doyuruyoruz valla saate bu paraları bağlayacak kadar zengin değilim...

ya abicim ben hayal kurmam biliyormusun...şuyum olsun buyum olsun diye kendimide parçalamam...92 de sigortam başladı o gün bugündür kimseye muhtaç olmadım...ne anaya ne babaya ne ele...p yüzden paranın nasıl kazanıldığını bilen biri için bu tarz lüks tüketim hedefimde olmadı...yoksa 2000 liraya ıphone alıp sağda solda hava atmasını bilirim...

valla aga hemen markafoniye üye olup takibe başlayayım...işte banada böyle kelepirler lazım...o beğendiğin modeli bi link atsana merak ettim şimdi..:p

eyvallah usta o senin güzelliğin...

Kobra İrfan coşar şimdi...

kankam coşacak zamanım olmadı bu akşam af buyurun ama mt den ayrı kaldım ama yine mt dostuyla beraberdim mezitin yanına gittim bu akşam , kurtlandım ne yapayım kısa günün sıkıntısını atayım , seninde kulaklarını çınlattık nassııı çok çınladımı kulakların :)

sonra mzit aç karnımı doyurdu sağolsun ,,,

telefon konusunda söyleyeceklerimi söyledim kanka ........ vereceğim cevap şu olabilir ama :)

ucuz mala para verecek kadar çok zengin değilim ..... almışken iyisini al bidahada saat maat düşünme derim , kalkıpta 1000 liralık saat sana kol saaati gibi koyar :cherry:

ama senin bütçeni bildiğim için sana gidecek saati ben biliyorum gerisine de gerenk yok zati :) sen işini bilirsin .....:)

yalnız tamer abinin verdiği linkteki saatte güzel fiyatıda çok mantıklı valla sen al bakalım bende göreyim beğenirsem bende alırım :cherry::p

http://www.alisverissaati.com/urun.a...AE-2000W-1AVDF

Son düzenleme:
yaw İrfan ...
motorun üstündeki o şey ne???
karanlıkta kütleyi çözemedim....:queen:

ama anlarız birazdan.....:cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
yaw Ýrfan ...
motorun üstündeki o þey ne???
karanlýkta kütleyi çözemedim....:queen:

ama anlarýz birazdan.....:cat:

Aga. 1.90 boylarinda. meteor gibin. bisey :)
Zannederim gokten. dustu :)

Mezit. bana fazla. tonaj. aga. motor bi ara. apisti. kaldi :)
Ama. herkezin kulagini cinlattik. aksam

ordan. burdan. bolcada. mt. den konustuk :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar