boşuna demiyorum ben..
iğrenç adamsın kanka...

l:
biriktir o tuzlarıda pazarlayalım..milletin çorbasında seninde tuzun olsun....:queen:
ulem 2 dakkada makaraya bağlamışınız işi :cherry::queen:
mete olurda makara olammı bayauuuu:cherry: kankam bak bu saati yaklaşık 8 yıldır kullnıyorum ancak casıo dedimmiydi edifıce serilerinden şaşma derim aynı bende senin gibin matal kordon takamıyorum bi gün kafam bozuldu kopardım gittim deri kordon taktırdım
haaa saate gelnce casıo sağlamlığına sözüm yok , fakat linklerdeki vermiş olduğun tarzlar güzel ancak bulabilirsen onların edıfıce serilerinden al derim ,
kullandığım saat 100 mt reye kadar kesinlikle su geçirmez garantiliydi

garantiliydi diyorum çünki koluma takarken 2 kez elimden düşürerek tam camının üzerine düşmesi sonucu kristal cam olduğu için tuz buz oldu aynı senin terlemen gibi
saatçiye dedim usta bu ikinci oldu kaça yaparsın 60 lira dedi yuhhh dedim eder sana 120 ogün bu gündür saati duvara asarak mini,kol saati görünümlü duvar saati olarak kullanıyorum
zaten ceplerde istediğin tarz saatler var görsel olarak cepten işi hallediyoruz şimdilik
saatin özelliklerine gelince .... resimlerinide ekleyecem sabırsızlanma :queen:
aga tüm dünya saatlerini gösteriyor ,
5 farklı zamana programlanabilir alarmı var notta yazabiliyorsun,
saniye, göstergesi dijital, ayrıca dijital saatin üzerine analog mekanizmayı döşemişler bir saat görünümünde 2 saat :cherry:
istersen dokunarak istersen ayarlama sayesinde saati hafif belirli istilkemete salladığında gece görüşü için uzun farları yanıyor

buda çok net görüşü sağlıyor ,
bu saydıklarımın dan daha fazla özellikleri sadece bir düğmesi ile yapıyorsun

diğer üçünü 8 yıldır hiç kurcalamadım

:cherry:
alarmı var sabah ayarladığın saatte içinden bi mekanik tokmak çıkıyor kafana kafana vuruyor :cherry:
eeee daha ne olsun bilader altı üstü kol saati bide içine navigasyon, televizyon ,radyo, mp3 çalar ,hd video ve fotoğraf makinası koyacak değiler ya
ama edıfıce serisine geçince fiyatlar verdiğin linklerdekinin 2 hatta 3 katına fırlaması normaldir bilgin ola , sen bak araştır kankam güzel bişey bulursan bende bitane alacam artık camına 60 gayme bayılmaktansa 120 lira gibi fiyatlara yine casıo bi model buluruz heralde
olmadı bir kaçta resim ekleyem bari , yalnız bu model biraz ağır basıyo aga ayrıca benim bileğime de kalın geldi ama heves ettim almıştım zamanında
buda gece görünüşü kankam valla senin için uğraştım bak :cherry: aga ışığını yakıyorum telefon çekene kadar ışık sönüyor o arada foto çekiliyor siyah ekran hadi bida baştan makinaya ışığı yakalatıncaya kadar imanım gevredi :cherry::queen: