Köfteci koordinatları

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yıllar önce Sakarya'da bir yere gittim, popüler bir yerdi, memnun da kaldım ama inan adı aklımda kalmamış. Sen Google yorumlarından yürü bence
bolu lokantası tarzı bir şey arıyorum lokanta emil diye bir yer buldum ıslama köfte vs de varmış oraya giderim haftasonu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bolu lokantası tarzı bir şey arıyorum lokanta emil diye bir yer buldum ıslama köfte vs de varmış oraya giderim haftasonu
Bolu'dan kötü yemek çıkmaz ama illa ıslama köfte için Sapanca, Sakarya gibi yerel mekanlara gitmeni tavsiye ederim.

Motosikleti
Hero Dash 125
Motorcu Arkadaşların dikkatine..

Akhisarda Paçacı Tayfun (Kara Kazan Paçacısı) nı tavsiye ederim.. Pek bilinmiyor. Fiyat olarak diger bilinen meşhur paçacının yarısı .. Ben Keşfettiğimden beri oraya giderim.. Güleryüz var.. Hatırlanmak var. Lezzet diğer meşhur yer ile aynı..
Sabah erken giderseniz , Motorunuzu yolada bırakabilirsiniz.. ama kalabalık saatlerde motor koymak sıkıntı olabilir. ( 50 metre yakınında Belediye otoparkı var )

Paşa, 8. Sk. No:30, 45200 Akhisar/Manisa

Konu tekrar canlanmışken Ordu'dan üç mekan tavsiyesinde bulanabilirim.

Meşhur Pide - Ordu/Merkez
Ordu pidesi(Yağlaması) gayet başarılı pideleri var
Antep Restoran - Ordu/Merkez
Tüm pide, kebap, köfte, ev yemekleri gayet güzel ve uygun fiyatlı
Kahraman Tost - Ordu/Merkez
Devasa boyutlarda tost yiyerek doyabileceğiniz minnak ama çok bilinen bir işletme

bitane de ben ekliyeyim

İzmir/Dikili Devecioğlu

Muhabbet olsun diye girdim. Ben genelde yemek konusunda tesadüf usulü takılıyorum dışarıda. Ha işkembe çorbası derseniz ben istanbulda bir tane bulabildim, o da Taşdelen Kebap Salonu... Çekmeköy taşdelende... Başka bilen yazsın. 😜🤣🤣🤣

Listeye eklenmiştir.

Köfteci Haritası v.01

Yılbaşında Viyana'da bi şnitzel yiyelim dedik. Oranın meşhur bir yeri varmış, adı Figlmüller. Dana eti ile yapılan şnitzeli denedim, gerçekten çok beğendim. Ayrıca yanında söylediğimiz patates salatası bir harika. Kendileri yıllardır üzüm bağlarından üzüm suyu da elde ediyorlarmış, arkadaş üzüm suyu istemişti, ondan da bi yudum aldım, gerçekten çok iyi.
Hemen konumu atayım.

konum için not: Viyana'ya gittiğinizde meşhur Figlmüller Bäckerstraße restorantında dana eti şnitzel ve yanında patates salatası yemeyi unutmayın.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Yılbaşında Viyana'da bi şnitzel yiyelim dedik. Oranın meşhur bir yeri varmış, adı Figlmüller. Dana eti ile yapılan şnitzeli denedim, gerçekten çok beğendim. Ayrıca yanında söylediğimiz patates salatası bir harika. Kendileri yıllardır üzüm bağlarından üzüm suyu da elde ediyorlarmış, arkadaş üzüm suyu istemişti, ondan da bi yudum aldım, gerçekten çok iyi.
Hemen konumu atayım.

konum için not: Viyana'ya gittiğinizde meşhur Figlmüller Bäckerstraße restorantında dana eti şnitzel ve yanında patates salatası yemeyi unutmayın.
Bende ekleyeyim, içerisi kalabalığına rağmen enteresan şekilde sessizdir :) Kapıda sıra beklemeyi göz önünde bulundurun.

Bende ekleyeyim, içerisi kalabalığına rağmen enteresan şekilde sessizdir :) Kapıda sıra beklemeyi göz önünde bulundurun.
onu yazmayı unutmuşum, önceden rezervasyon yaptırırsanız sıra beklemezsiniz. biz de spontane gidince 45 dk falan beklemiştik kapıda :)

Motosikleti
Hero Dash 125
Hemen konumu atayım.

Listeye eklenmiştir.

Köfteci Haritası v.01

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
merhaba lüleburgazın güzel köylerinden olan poyralı köyünün girişinde Must-Et kasap steak house diye bir yer var köftesi ve etlerinin lezzetiyle meşhurdur her gittiğimde mutlaka uğrarım fiyatları güzeldir. Aldıklarınızın yanında ayran hediye olarak servis edilmektedir. Yoğurtu ve köftesini tavsiye ederim.
konum Poyralı Köyü – Pınarhisar / KIRKLARELİ

Must-Et kasap

Motosikleti
Hero Dash 125
merhaba lüleburgazın güzel köylerinden olan poyralı köyünün girişinde Must-Et kasap steak house diye bir yer var köftesi ve etlerinin lezzetiyle meşhurdur her gittiğimde mutlaka uğrarım fiyatları güzeldir. Aldıklarınızın yanında ayran hediye olarak servis edilmektedir. Yoğurtu ve köftesini tavsiye ederim.
konum Poyralı Köyü – Pınarhisar / KIRKLARELİ

Must-Et kasap

Listeye eklenmiştir.

Köfteci Haritası v.01

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Günübirlik turlamak için düzenli gittiğim bir yer önereyim bende o zaman, arkadaşlarla gittiğinizde size özel bungalov tarzı mangalbaşı oluyor.
Diğer insanlarla iç içe oturmak zorunda kalmıyorsunuz. Etler taze ve lezzetli.

Hisarönü Gölet Mangalbaşı
Ketenciler, çaloğlu mevkii küme evleri No 23, 41180 Kartepe/Kocaeli

Motosikleti
Hero Dash 125
Günübirlik turlamak için düzenli gittiğim bir yer önereyim bende o zaman, arkadaşlarla gittiğinizde size özel bungalov tarzı mangalbaşı oluyor.
Diğer insanlarla iç içe oturmak zorunda kalmıyorsunuz. Etler taze ve lezzetli.

Hisarönü Gölet Mangalbaşı
Ketenciler, çaloğlu mevkii küme evleri No 23, 41180 Kartepe/Kocaeli

Listeye eklenmiştir.

Köfteci Haritası v.01

Cuma günü ailemle İstanbul a arkadaşımı ziyarete gittim. Onları da oradan alıp bastık Tekirdağ'a geçtik. Ne yesek diye sordular. Brn hemen özgüvenle bizim köfte koodinatlarını açtım. Tekirdağ merkezde 86 numara ile kodlanmış olan Meşhur Köfteci Abdi Özcan Tekirdağ Köftecisi'ne gittik. 8 kişi idik. Herkes çok beğendi. Ben bayıldım. Köftesi, piyazı, ezmesi. Hele o kızartılıp tereyağ sürülerek servis edilen ekmekler. Tahinli Hayrabolu tatlısı. Esnaflık dört dörtlüktü. Porsiyonda 10 köfte var ama soğumasın diye beşer beşer iki kez servis edildi. Lezzet süperdi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Cuma günü ailemle İstanbul a arkadaşımı ziyarete gittim. Onları da oradan alıp bastık Tekirdağ'a geçtik. Ne yesek diye sordular. Brn hemen özgüvenle bizim köfte koodinatlarını açtım. Tekirdağ merkezde 86 numara ile kodlanmış olan Meşhur Köfteci Abdi Özcan Tekirdağ Köftecisi'ne gittik. 8 kişi idik. Herkes çok beğendi. Ben bayıldım. Köftesi, piyazı, ezmesi. Hele o kızartılıp tereyağ sürülerek servis edilen ekmekler. Tahinli Hayrabolu tatlısı. Esnaflık dört dörtlüktü. Porsiyonda 10 köfte var ama soğumasın diye beşer beşer iki kez servis edildi. Lezzet süperdi.
Afiyet olsun, bu harita işi güzel oldu. Mert'in eline sağlık.

Motosikleti
D400
Mert kardeşim, Selçuk Şiringöl restoran'ı da ekleyebilirsin.

hem sakin kamp için hem de kahvaltı / et vs. gayet başarılı bir yer.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Salihli'de yer alan Köfteci Ali'yi deneyen oldu mu hiç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar