Kocaeli'de olanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle onlarca konu vardır eminim ama internet üzerinden almam için o kaskı bir yerde denemem lazım şu an 50 liralık NCR diye bir kask kullanıyorum rahat olsun diye acemiliğe geldi ve büyük aldım bağlamasam kafamdan uçar gider paraşüt gibi. Kocaelide oturuyorum şimdilikte scooterla başladım ama şu ls2leri falan nasıl anlarız olup olmayacağını? Kocaelide var mı bildiğiniz ürün çeşidi olan motosiklet mağazası?

Kendiniz söylemişsiniz onlarca konu mevcut ve yaptığınızın yanlış olduğunu anlatan binlerce konu ve yorum var belki o yüzden hatanızı görüp üşenmeyiniz ve arama bölümünden araştırınız lütfen.

Kendiniz söylemişsiniz onlarca konu mevcut ve yaptığınızın yanlış olduğunu anlatan binlerce konu ve yorum var belki o yüzden hatanızı görüp üşenmeyiniz ve arama bölümünden araştırınız lütfen.
kocaeli icin sormustum,ben kocaeli ile ilgili goremedim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İzmit'te,Real alışveriş merkezinin bir arka sokağında motosikletçiler var. Orada kask satan dükkanlarda var. Oradan tedarik edebilirsiniz.

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Kask hakkında bilgi alabileceğiniz başlıklar, Kocaeli dahilinde nerede bulabileceğinizi tartışmak için de Kocaeli-MT il grubu başlığı var. İlgili konuların birinden devam edebilirsiniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar