[Kocaeli - MT]

s.a
beyler ben merkezden ismail
honda enduro var birtane africa twin 750 cc nas ı bi motor 199 model nası alınırmı
HELPPPP:!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
a.twin 10 numara motordur. temizse ve beğendiysen kaçırma derim ben.
hoşgeldin bu arada;)

@megadeth
bu bahsi kapatalım dostum :p
mümin sinyal işi noldu babacula 404 tuttu mu?

ben yaparımda tutmaz mı richyy..gel istersen sanada takıyımm:psinyall yaww yanlış anlama hemen :p:p:queen:

a.twin 10 numara motordur. temizse ve beğendiysen kaçırma derim ben.
hoşgeldin bu arada;)

ustacım hoşbulduk ya jinlunum var 150 :)
onunla idare ediyorum da bi abimiz bana o motoru gösterdii
satılık dedi fiyat normak araştırdım motoru çok sağlam yeni bakımları yapılmış lastikler sıfır koruma demirleri ön yan arka port bagaj çok güzel motor.....

@dblack
sana taktılar diye hemen ateşlendin mi? yüzüğü yanlış anlama

ustacım hoşbulduk ya jinlunum var 150 :)
onunla idare ediyorum da bi abimiz bana o motoru gösterdii
satılık dedi fiyat normak araştırdım motoru çok sağlam yeni bakımları yapılmış lastikler sıfır koruma demirleri ön yan arka port bagaj çok güzel motor.....
dostum hoşgeldin aramıza merkezdensin demek senide aramızda görmek isterizbu cuma günü ok:cat:

Kardeşş hoşşgeldin aramızaa :cherry: aramızada olmandan mutLuyuzz :cherry:

hos geldın kardeş :rendeer: bu hafta nerdeyız arkadaşlar..bulş.noktamız rıch ewe mi.. :cherry: mumın ole dedi..:p yanlışlık olmasın olmazsa biz gitmeyelim onlar baş başa kalsınlar ...:queen::queen::queen:

hos geldın kardeş :rendeer: bu hafta nerdeyız arkadaşlar..bulş.noktamız rıch ewe mi.. :cherry: mumın ole dedi..:p yanlışlık olmasın olmazsa biz gitmeyelim onlar baş başa kalsınlar ...:queen::queen::queen:
yok abi riçhy nin evi değil:pnaile cafedeyiz bu hafta şu başiskelede olan katılım fazla duyurulur gelemeyen pişman olur valla:)herkezi bekliyoruz:)

ya cakalazz kardeşş nerden gelcen sen yaa anlamadıkk walla her toplantı konusu sensin hee:pyok gelemiosan ben gelip aliimm yanii:pr::p:cat:

şadan abi tekrar geçmiş olsunn yaa.:rendeer:ama ben bişiler duydum abi güvenilir bi kaynaktann kaza senin dediğin gibi olmamış..olayın aslı şöyleymiş;Köpek seninmş abi anlatılana göre köpeğine motor kullanmayı öğretirken beraber düşmüşünüzz..köpek sarhoşmşmu neymişşşş ben onların yalancısıyımm:p:p:rendeer:

Son düzenleme:
ya abicim bende jinlun 150 var bee onunla utanıyorum artık gezmeye :)
ama dedim ya en kısa zamanda
HONDA Africa Twin 750cc almayı düşünüyorum inş olurda ondan sonra sizlerleyim....!

abıler ben kocaeli korfez yarımcada oturuyorum mondial 150 zc var sıze katılmk ısterım hemde cok ama benm motrm 70 ortlama hzı zorlarsnda 80-90 yapıyo sızı toplu surusde yavaslatmtssm bende cok gelmk ısterm bu arada herkese slm

troper gel arkadaşim ne demek biz herkesi beklıoruz yolda..cuma günü beklerizz:cat::cherry:

abi emınmısın bak 70 dıyorum ben trafıge cıktmmı o serıtte konvoy oluyoo:p sonra benı bırakp gıtmyn 65-70 bnm zc 150 nın hızı :(:( bu arada nerde kacda basıskele neresı ayıptr sorması:p

yok bişi olmazz sen rahat ol..olmadı ben arkaya bağlar çekerim senii....:p.sen yazıları takip et biz sana yeri zamanı sölerizz okk:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar