[Kocaeli - MT]

slm arkadaşlarr.bu size son yazım.benim yazdıklarıma darılan arkadaşlar olmuş..ben herşeyi sizlerin kocaeli mt deki arkadaşların samimiyetine inanıpta darılcağınızı düşünmeden sadece şamata olsun eğlenelim die yazmıştım.amacım asla kimseyi kırmak deildi.bilmeden kalbini kırdığım arkadaşlardan özür diliyorumm.kendinize dikkat edinn hoşçakalınn...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
noluya bakim burda :bounce:
kim küstürdü mümin'i (dblack).
bilmeyenler için söylüyorum, mümin grubun en hoş sohbet ve esprili insanıdır. yaptığı esprilerden kötü niyet, hakaret, dalgageçme vb. algılayan arkadaş varsa sorunu kendinde arasın. bulamıyosa söylesin yardımcı olalım. grup içinde kimsenin kimseye kötü muamelesini yada kötü bişey söylediğini duymadım ben.
herkes birbirini sevmek zorunda değil tabiki. esprilerden rahatsız olan arkadaş varsa çıkıp söyler, bidaha kendisine yönelik espri yapılmaz. ha ortamdaki genel esprilerden rahatsız oluyorum diyen varsa kimseyi zorla aramıza almaya çalışmıyoruz zaten.
mümin,
noluyo olm sende çocuk gibi, biri bişey dedi diye (kim ne dedi onuda bilmiyorum) hepimizden birden vazgeçiyosun. burası hepimizin ve kimse kimseye yol veremez. hepimiz akıllı başlı insanlarız azda olsa :) sorunlar varsa konuşulur halledilir. bi kişiye kızıp bütün dostlara sırtını dönüp gitmek yakışmaz.
bunları yüzyüzede konuşçaz inş. ama bu sefer kulağın parmaklarımın arasında olcak beni dinlerken :)
sağlıcakla kalın, birbirinizi üzmeyin :wiinkk:

ben de okudum göremedım kısenın bişi dedıkıde yok ama müminin vardır bı bıldıkı neyse takmasın kımse kafasına sıkmayın canınızı yaw eglen mek degılmı amac

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin bydentist,
bende eski bir YBR kullanıcısıyım.
iyi muhabbetler ;)

şadan abi neden gelmiyosun buluşmalara. yine 4 kişiydik cuma günü hehehe

yavv kocaeli mt helal olsun size uyuyosunuz hea canlansın biraz burası bu ne yaavv:)baylar bayanlar pazar günü yarış var biliyosunuz dimi yarıştan sonrada akşam iftar yemeği var haberiniz ola gelecek olan arkadaşlar kesin söylesin lütfen perşembe günü kesin sayı verilecek mekana ona göre herkezi bekliyoruz ok:wiinkk:

yarışa gelirim ama iftara başka planım var. görüşmek üzere.

Herkese selamlar..Bende foruma yeni katılanlardanım 150 lik bianchi mach 1 ile yanınızdayım:)Bütün izmitli arkadaşlara saygılar.

hoş geldın bluedead umarın bekledıkın gibi dir site neyse tekrardan hoş geldın kazasız sürüşler

slm millet napyomuz yaw kimsegörünmüyo ramazan yaramadı galba..motorparçası işine başladım ona göre yurt dışından parça getirtebilirim ne olursa fark etmez irtibata geçin yeter...hadii see yoouuuu...

20 gündür motorun yanına uğramadım akü de bi problem olu mu acaba?

Son düzenleme:
Uzun zaman dır Kocaeli-MT 'yi takip ediyorum ama toplantılar konusunda hep eksik şeyler var. Zannedersem rutin bir toplantı günü yok. o sebepden bizim MT ağır aksak gidiyor. Diğer illerdeki arkadaşlara imreniyorum valla. Her hafta olmasa bile iki haftada bir yapsak mesela. Cuma günleri en uygunu derim. Mesela her ayın 1ve 3. cuması yapsak. Herkes fikrini söylerse bizde bir araya gelebiliriz.

dostum biz yarın her hafta toplandık sen nerdeydin hiç yazmadın buraya?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar