[Kocaeli - MT]

ne geyikler dönmüş hehe.
bütün fotolarda köftelee yumulmuş çıkmışım ayıp ya :mrgreen:
başiskele seymen gölcük bana uyar hepinizi öpüyorum özellikle aziz ve muheterem mümin kardeşimi :queen:

tabi richy buldun benim gibi parlak çocuğu öpersinn.war sende bişiler zatenn:p faruku öpsene olumm hem onda küpede warrrrrr.....:p:p:queen:Yok yok enn iyisi seni ewlendirmekk merak etme yapçam ben senin yuvanıı...:queen::queen:

mümin abi allah seni bu siteden eksik etmesin koptum koptum dirildim yahu kramp girdi karnıma:mrgreen:bu arada resimler güzel çıkmış:cat:

yarın buluşmaya en geç gelen hesabı öder bak ona göre erken gelin hee:p:cyclopsan.şimdi RİCHY hesabı ödememek için bu geceden gider artıkkk..:queen::queen::p

bakalım bu yeni mekan bizi açacak mi,yeni yer die belki yeni arkadaslar da takilir.Acaba ben gec gelmem dimi.Yok yok gelmem hesabida odemem,o yuden çok yiyip çok içecem:)AAaa Mümin sen nişan yapion olum,bize de bi kiyak yaparsin,biraz yüklü gel istersen sora donu birakma:)iihaho

bi dahaki sefere köprü altinda buluşalim:)))))

Son düzenleme:
ayıpp ayıpp nişan yapçazz bide benden para istionuss:p:pWalla bidahaki sefere buluşalım dicem ama BEN BİLMEM hanım bilirr..........:p:queen:

biz emreyle kartepeye çıkmaya niyetlendik gelen varsa başımızın üstünde yeri var.

ya foruma bakk kaç günden berii kimse bişi yazmamışş
.alooooo şadan abi oguzhanla emreye noldu acaba kartepedee:p.aklıma kötüü şeylerr gelioooo:p:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olm bağırma sabah sabah. :)
haklısın insan bi gittik geldik der, ne bilim resim falan koyar. farukta çıkacaktı bunlarla.
aman tanrım, sakın kaybolmuş olmasınlar dağda :silent::cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

dblack ne yanar döner adamsın pazar günü böyle demiyodun :mrgreen: anladın sen onu

arkıdesler cok kısa tutyonuz sohbetı yaa olmaz boyle ama sıteyı reklammı etsek gebzede nabsak gercı cakalı en bol yer gebze hıc gerek yok bole ıyı az ınsan daha ıı oluyo nerde cokluk orda b... anladınız onu

nereye geliyonuz bea
ben cuma gününkü etkinliğe gelemiyorum. hepinize hayırlı traşlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
noldu, niye gelemiyosun ?

abi bizimkiler gelicek cuma günü evde olmam lazım kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar