Kocaeli Mt ArkadaşLar Gün Belirleyelim Hepinizi Magal Cız Bıza Davet Ediyorum
Bana Özel msj ve msnde ulaşırsanız buraya gün belirleriz.. akŞam yada hafa sonu fark etmez.. Etler Kolalar Ekmekler Salatalar Vs Herşey Sizden yemesi benden![]()
evet arkadaşlar çok ciddiyim bunu en yakın zamanda gün olarak kararlaştıralım..
izmitin neresindesin sen?
merkezdeyim.
emniyetin arkasında köseoğlu sokak var oradayım.
yıldız pastanesinin olduğu sokak yani
sen neredesin?
racing sahibi arkadaslar,haftasonları toplanip merkezde,aktiviteler yapsak,gezi de olabilir,drag da olabilir veya cafede sohbette,bence en kısa zamanda kocaeli racing kullanicilari bir araya gelmeli.siteye en sık takılan aramızdan kıdemli bir üye bu işi organize etmeyi üstlenip bizleri toparlarsa bu çok iyi olur kanımca.
ben plajyolundayım.
ben de böyle bir ortamın peşindeyim ama racingci değilim. nakedh.içi bir gün outlette falan buluşabiliriz tanışmak amacıyla.
racing sahibi arkadaslar,haftasonları toplanip merkezde,aktiviteler yapsak,gezi de olabilir,drag da olabilir veya cafede sohbette,bence en kısa zamanda kocaeli racing kullanicilari bir araya gelmeli.siteye en sık takılan aramızdan kıdemli bir üye bu işi organize etmeyi üstlenip bizleri toparlarsa bu çok iyi olur kanımca.
yalnız racingcilermi bizi beyenmiyörmüsün diğerleride olamazmı ganımcaracing sahibi arkadaslar,haftasonları toplanip merkezde,aktiviteler yapsak,gezi de olabilir,drag da olabilir veya cafede sohbette,bence en kısa zamanda kocaeli racing kullanicilari bir araya gelmeli.siteye en sık takılan aramızdan kıdemli bir üye bu işi organize etmeyi üstlenip bizleri toparlarsa bu çok iyi olur kanımca.