bende katılmayı çok isterim inşallah bi aksilik yada bi işim çıkmazsa eğer
havalar yavaş yavaş ısınıyo kendimizi dışarı atmanın vakti geldi pazar günlerini motorumla birlikte değerlendiriyorum bende tanışmayı çok isterim dostum demek sende benim kafadansın sewindim bu arada izmitin neresi ben merkezdeyim ok:bounce:oo izmit'in cruiser'cıları cıkıyor yavaş yavaş bizde metalcıyız nolmuş yani :mrgreen: :mrgreen: :cherry: şaka inşallah tanışmak nasıp olur
havalar yavaş yavaş ısınıyo kendimizi dışarı atmanın vakti geldi pazar günlerini motorumla birlikte değerlendiriyorum bende tanışmayı çok isterim dostum demek sende benim kafadansın sewindim bu arada izmitin neresi ben merkezdeyim ok
havalar yavaş yavaş ısınıyo kendimizi dışarı atmanın vakti geldi pazar günlerini motorumla birlikte değerlendiriyorum bende tanışmayı çok isterim dostum demek sende benim kafadansın sewindim bu arada izmitin neresi ben merkezdeyim ok:bounce:
Arkadaşlar bizim neyimiz eksik? Başlıklara baktım Kocaeli-MT yok.
Haydi Kocaeli bu başlıkta birleşelim :cat:
ayın 13 ü yuvacık gezisi war ve gelmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa eğer önümüzdeki pazar ise yine gezmeyi düşünüyorum hava iyi olursa maşukiyenin üst tarafları yada bi kartepe yapabilirim eğer istersen msj at bana haberim ola okseymen başiskele deyim usta tanışırız en yakın zamanda haftaya pazar yuvacığa gelicek misiniz
kocaeli-mt merhaba
13 mayıs ta ne oluyor.Nereye gidiliyor.Biri bana anlatsın.
İLKCANERCAN merhaba;
gezinin ayrıntılarını (toplanma yeri, saati, kaç kişi, kimler vs.) verirmisin.malum 13 mayıs ANNELER GÜNÜ programı düzenli yapmam gerekir.
bekleriz dostum her zaman yaz geldi zaten org başladı kaçırma derimwayyyyyyiZMiT MT ye bakın ; bayaaa kalabaLıklaşşmışşş
ii ii
neisee org. lara baslayın biz de katılcas yaza dooru
![]()