[Kocaeli - MT]

Arkadaşlar Ne Zaman Gezi Organizasyonu Olacak.bilgisi Olan Varsa Lütfen Yazsin.

bana uyar pazar günü olursa iyi olur kalabalık olusak daha bi keyifli olur..

ya arkadaşlar polise yakalandım dün. motoru bağladılar. A2 yok diye. bugün alcam inşallah. çooook üzgünüm.:pr:

greenblack onurmu bağladı yoksa motorunu...ewet arkadaşlar 26_27 mayısta körfezde yarış war hepinizi beklerizz

ismini bilmiyorum ama ikna edemedim. tanıdığın varsa ismini söyleyelim yardımcı olda bidaha çekilmesin parka en azından. bide mahkemeye falan sevk ediyolar bisürü para ve uğraş.

slm arkadaşlar. ben de kandıra dayım yolu düşen beklerim. İmren lokantası çarşı içi kandıra

kandıraya arada ir yolum düşüyor gelince ugrarım tanışırız.

selam arkadaslar gezi olursa haber edin ayrica mangal olayi guzel ayarlama yapalım

Kocaeli Mt ArkadaşLar Gün Belirleyelim Hepinizi Magal Cız Bıza Davet Ediyorum ;)

Bana Özel msj ve msnde ulaşırsanız buraya gün belirleriz.. akŞam yada hafa sonu fark etmez.. Etler Kolalar Ekmekler Salatalar Vs Herşey Sizden yemesi benden :p
evet arkadaşlar çok ciddiyim bunu en yakın zamanda gün olarak kararlaştıralım..

tamam ben varım zaman belirleyelim gideriz

Son düzenleme:
arkadaşlar havalar ısındı .
beklicezmi böle. biyerlere gidelim derim. ben yeniyim heniüz sizler bi program ayarlayın derim

racing sahibi arkadaslar,haftasonları toplanip merkezde,aktiviteler yapsak,gezi de olabilir,drag da olabilir veya cafede sohbette,bence en kısa zamanda kocaeli racing kullanicilari bir araya gelmeli.siteye en sık takılan aramızdan kıdemli bir üye bu işi organize etmeyi üstlenip bizleri toparlarsa bu çok iyi olur kanımca.

merkezdeyim.
emniyetin arkasında köseoğlu sokak var oradayım.
yıldız pastanesinin olduğu sokak yani

sen neredesin?

ben plajyolundayım.

racing sahibi arkadaslar,haftasonları toplanip merkezde,aktiviteler yapsak,gezi de olabilir,drag da olabilir veya cafede sohbette,bence en kısa zamanda kocaeli racing kullanicilari bir araya gelmeli.siteye en sık takılan aramızdan kıdemli bir üye bu işi organize etmeyi üstlenip bizleri toparlarsa bu çok iyi olur kanımca.

ben de böyle bir ortamın peşindeyim ama racingci değilim. naked :) h.içi bir gün outlette falan buluşabiliriz tanışmak amacıyla.

:farao::farao: Kardeşim bişeyi anlamadım ben :farao::farao: Neden racing ciler ! Benim racing yok sa Noolcak ! Ben dışarda mı kalıyorum :farao: ayrım olmasın :farao: Bozuluyorum wallaaa :farao:

yalnız racingcilermi bizi beyenmiyörmüsün diğerleride olamazmı ganımca:):)

selam

izmit te olduğuma göre ben de katılabilirim herhalde.cbr 125 ten sonra 600cc alma niyetim var.izmit merkez serdar mah.

ArkadaŞlar Cumartesİ Saat 6 Gİbİ Outlet Centerda Toplanmaya Ne Dersİnİz??mesajlarinizi Beklİorum Ordan Bİ İzmİt Turu Yapariz.bİz 3 Tane Raceyle GeleceĞİz..herkesİ Beklİoruzz Selamlarr....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar