[Kocaeli - MT]

28 nisan gezisi

arkadaşlar dost site motordelisi com un 28 nisanda gezisi olcak bende eskihisarda gruba katılacağım gebzeden gelecek arkadaş varmı hem tanışırız hemde beraberce gruba katılırız :cat:

ben motordelisinin 28 nisandaki gezisine katildim,cok guzel gecti,iznikte bir ılıcaya gittik,bazilari sıcak suya girdi,bazilari sucuk ekmek yedi,izmitten tek ben vardim,utanc verici amailimi cok guzel temsil ettim siz merak etmeyin:queen:

@modifire
ben şu anda izmitte değilim geldiğim zaman görüşelim. yakın yerlerde oturuyoruz.

oo izmit'in cruiser'cıları cıkıyor yavaş yavaş bizde metalcıyız nolmuş yani :mrgreen: :mrgreen: :cherry: şaka inşallah tanışmak nasıp olur
havalar yavaş yavaş ısınıyo kendimizi dışarı atmanın vakti geldi pazar günlerini motorumla birlikte değerlendiriyorum bende tanışmayı çok isterim dostum demek sende benim kafadansın sewindim bu arada izmitin neresi ben merkezdeyim ok:bounce:

havalar yavaş yavaş ısınıyo kendimizi dışarı atmanın vakti geldi pazar günlerini motorumla birlikte değerlendiriyorum bende tanışmayı çok isterim dostum demek sende benim kafadansın sewindim bu arada izmitin neresi ben merkezdeyim ok

Ahhh ehliyetimi alıp, birde motor alıpta sizlerle tanışabilsem... :pr: En kısa sürede inşallah...

havalar yavaş yavaş ısınıyo kendimizi dışarı atmanın vakti geldi pazar günlerini motorumla birlikte değerlendiriyorum bende tanışmayı çok isterim dostum demek sende benim kafadansın sewindim bu arada izmitin neresi ben merkezdeyim ok:bounce:

seymen başiskele deyim usta tanışırız en yakın zamanda haftaya pazar yuvacığa gelicek misiniz

selam Kocaeli artık bende varım merkezdeyim pirellide çalışıyorum işten fırsat bulduğumda aranızda olmak beni mutlu eder,13 mayıs pazar günü çalışıyorum ama izin alıcam ve gelicem inşallah

Arkadaşlar bizim neyimiz eksik? Başlıklara baktım Kocaeli-MT yok.
Haydi Kocaeli bu başlıkta birleşelim :cat:

kardeş çok haklısın iyiki bu başlığı açmışsın ayrıca azda diilmişiz hani

Son düzenleme:
seymen başiskele deyim usta tanışırız en yakın zamanda haftaya pazar yuvacığa gelicek misiniz
ayın 13 ü yuvacık gezisi war ve gelmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa eğer önümüzdeki pazar ise yine gezmeyi düşünüyorum hava iyi olursa maşukiyenin üst tarafları yada bi kartepe yapabilirim eğer istersen msj at bana haberim ola ok

3-4 ay istanbul dayim maalesef h.sonlari gelmeye çaliscam
size guzel surusler :)

kocaeli-mt merhaba

13 mayıs ta ne oluyor.Nereye gidiliyor.Biri bana anlatsın.

Merhaba Kocaeli Mt
Arkadaşlar,7 Aydir Kocaelindeyim,burayi çok Sevdim.fakat Bir Türlü Kimseyle Tanişamadim.gezi Planlariniz Varmi?organize Olalim.

DÜnkÜ MaÇi İzledİn Demİ.yok BÖyle Bİr Şey Adami ÖldÜrÜr Bu BeŞİktaŞ.

Son düzenleme:
İLKCANERCAN merhaba;

gezinin ayrıntılarını (toplanma yeri, saati, kaç kişi, kimler vs.) verirmisin.malum 13 mayıs ANNELER GÜNÜ programı düzenli yapmam gerekir.

İLKCANERCAN merhaba;

gezinin ayrıntılarını (toplanma yeri, saati, kaç kişi, kimler vs.) verirmisin.malum 13 mayıs ANNELER GÜNÜ programı düzenli yapmam gerekir.

merhaba kardeş 13 mayıs pazar günü yuvacık barajına güzel bir gezi var resimler ve bilgi 4.sayfada var aksilik ogün 08,16 çalışıyorum izin alabilirsem gelicem yoksa 16 dan sonra gelicem hareket saati istanbuldan ve yalovadan gelenleri karşılayacak şekilde ayarlanacak ama buda cuma günü belli olacak bu konudaki net bilgiyi LOFT arkadaşımızdan alabilirsin,izin alabilirsem bende ilgilenicem detaylı bilgi veririm.

wayyyyyy :) iZMiT MT ye bakın ; bayaaa kalabaLıklaşşmışşş :) ii ii :) neisee org. lara baslayın biz de katılcas yaza dooru :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar