[Kocaeli - MT]

bu izmitte neden bu kadar az motosikletle ilgili alakali az bayii var yahu. bi realin arka tarafinda bi 41 burdanin yaninda bide yuvacikta var benim bildigim. gecen sakaryaya gittim heryer boy boy motosiklet dukkanlari kayniyor. kiskandim valla..

Arkadaşlar, Kocaeli MT olarak eğer yoksa bir whatsapp grubu kursak toplu geziler vs için? Örneğin şubat ayında fuar var. Fuara beraber motosikletlerle gidebiliriz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
calınan motorla ılglı yazı okurken denk geldım de bende izmitteyım benımde motorum bulundu trafıge gıttım hıc bırı napılcak bıldıgı yok hepsı sallama ıs yapıyo sen ne yaptın acaba hanı işlemler neydi sase motor sılık halde?

Makine mühendisleri odasına gidiyorsun öncelikle.

Orada tespit yapılıyor.

Tespit olumlu olursa aldığın raporla Tüvtürk'e gidip,tespit muayenesi yaptırıyorsun.

Diye biliyorum :)

Motosikletin maddi değeri yüksekse uğraşılır ama ucuzsa,trafikten düşürmek daha iyi olur.

Keyfine ve sabrına kalmış.

Geçmiş olsun...

Makine mühendisleri odasına gidiyorsun öncelikle.

Orada tespit yapılıyor.

Tespit olumlu olursa aldığın raporla Tüvtürk'e gidip,tespit muayenesi yaptırıyorsun.

Diye biliyorum :)

Motosikletin maddi değeri yüksekse uğraşılır ama ucuzsa,trafikten düşürmek daha iyi olur.

Keyfine ve sabrına kalmış.

Geçmiş olsun...

dostum motoru adam ettık hazırladık dun yıne caldılar şaka gibi gercekten :) dikkatlı olun dun iki tane calmıslar d.dereden

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun :(

Bu yavşakların götürebileceği yerlerin başında İznik yolundaki köyler geliyor.

Aracınız varsa gidin bakın derim.

İyice dadandılar Değirmendere'ye.

Bi iki tanesini Çınarlık meydanında sağlam dövmek lazım.

İnşallah bulursunuz...

Merhaba Kocaeli mt,

Kamp planlaması yapıyorum. Yıllar yıllar evvel, Antalya buluşmasını tekrar yenileyelim. Katılım olur mu bu pandemi sürecinde?

Merhaba Kocaeli mt,

Kamp planlaması yapıyorum. Yıllar yıllar evvel, Antalya buluşmasını tekrar yenileyelim. Katılım olur mu bu pandemi sürecinde?
Kocaeli buluşması :)
Antalya dan motorla geleceğim, karışıklık olmuş.

Kocaeli sanırım uzun süredir yoksunuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

Cuma sabah Antalya çıkışlı İzmit yolculuğu için heyecanlıyım. Oradan İstanbul Beşiktaş ta arkadaşımı ziyaret edeceğim. Kocaeli de Kuzu Yaylası kamp alanında olacağım. Grup sürüşü olsaydı çok daha renkli geçerdi, Kocaeli mt ölmüş :)

Alışığız yalnız kamp yapmaya da, yıllar evvelden buluşulmuştu belki sohbetimiz 40 yıllık olur dedim :) kendim takılırım artık :p

Kocaeli İl Temsilcisi
Kocaeli buluşması :)
Antalya dan motorla geleceğim, karışıklık olmuş.

Kocaeli sanırım uzun süredir yoksunuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

Cuma sabah Antalya çıkışlı İzmit yolculuğu için heyecanlıyım. Oradan İstanbul Beşiktaş ta arkadaşımı ziyaret edeceğim. Kocaeli de Kuzu Yaylası kamp alanında olacağım. Grup sürüşü olsaydı çok daha renkli geçerdi, Kocaeli mt ölmüş :)

Kocaeli MT ölü maalesef. Daha çok facebook ve instagram kullanıyorlar gruplar. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar