[Kocaeli - MT]

Arkadaş ben müsait olunca siz olmuyosunuz siz müsait oluyosunuz ben olamıyorum bir görüşemedik yaw...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Kocaeli'ne Sakarya'dan sevgi ve selamlar, şahsım adına tanıştığıma çok memnun oldum beyler. Herzaman görüşmek ümidiyle inşallah ::sm_smile

[YT]EUEQWZ3m03g[/YT]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

[YT]EUEQWZ3m03g[/YT]
[YT]qjWisvK37Y4[/YT]
buda sakaryadaki arkadaşlarla eğlencemiz.... :)

Arkadaşlar tanıştığımıza memnun oldum.

Güzel bir buluşmaydı. Bir sonraki buluşmada grup olarak gazlayalım ;)

Vay arkadas ilk defa gelmedim, su kalabaliga bak :)) demek grubun kismetini ben kapatiyordum :D

Gençler günaydın.
Dün motoru teslim ettim, artık motorum yok.
Erdem kardeşim, artçın olurum :)

Bu arada her şey için teşekkürler. Izgara mükemmeldi. Hüsnü şenlendirici de ortama renk kattı :p
Tekrar karşılaşmak dileğiyle.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O değilde Kocaeli & Sakarya bulusunca ortaya ne potansiyel çıktı be. Ben beklemiyordum bu kadar kalabalık :)

İyi oldu baya :) Ayrıca dün yeni arkadaşlarla,ağabeylerimle de tanısmak nasip oldu. Çok keyif aldım.

O değilde Kocaeli & Sakarya bulusunca ortaya ne potansiyel çıktı be. Ben beklemiyordum bu kadar kalabalık :)

İyi oldu baya :) Ayrıca dün yeni arkadaşlarla,ağabeylerimle de tanısmak nasip oldu. Çok keyif aldım.

Kocaeli ekibinde de eksiklerimiz vardı. Bizim grup biraz yeni. Biz de organizasyonu sağlamlaştırırsak daha güzel olacak. Zamanla... ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar