[Kocaeli - MT]

takım elbiseyle motor güzel olur. olur olur :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

belki bir iki arkadaş daha gelebilir benimle birlikte. ama kesin değil onların gelip gelmemesi

kürşat abicim direk gitmiyosun çarşıya yanımıza geliyosun ordan birlikte gidiyoruz.

tamamdır erdem abi...sıkıntı yok..:)
toplu yapıyoruz sürüşü..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

aga hastaneden gelirken şöyle böbrek dalak ciğer ortaya karışık ufak ufak :cherry:
şaka şaka dikkatli gelde gerisi önemli değil..

abi insan eti en pisi , ..:)
çok kötü kokusu var...
biz yine yurdum tavuğu köftesi devam..:)

arkadaşlar ben bir arkadaşımla geleceğim beni ve onu hesaba katarak sayıyı kararlaştıralım. bum bum bum, güzel olacak.

Arkadaşlar hayırlı aksamlar inşallah iyisinizdir. uzun zamandır yazamadım afola... kocaeli baya bi ilerlemiş sanırım sohbetler bulusmalar falan. Allah inşallah bizede nasip eder tanışmayı.Yarın izinliyim bi plan yapan olursa katılmayı isterim.

arkadaslar guzel bir gundu. en yakin zamanda tekrarlamaliyiz bunu. gelmeyenler cok sey kacirdi :)

Hakikaten çok güzel şeyler yapıyoruz ya, sürsün bunlar.
ayrıca hepiniz dost olarak da harika kişilersiniz, hepinizi çok sevdim. motor üstünde görmesem de bu böyle yani :)

Dun icin arkadaslarin hepsine tesekkurler. Mertin videolarini sabirsizlikla bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------

kocaeli kimse yokmu...........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar