aynen vites tam geçmeyebiliyo bazen, direk boş vitese atıyo kendini..
ulen bu sabah işten çıktım saat 8 de dilovası-derince istikametinde gidiyorum. kirazlıyalı evyap limanının oralarda bi motorcu arkadaş ilerliyo cbf150 gibi bişey geçerken selam verdim korna çaldım. ilerde ışıklarda yanıma geldi neden korna çalıyon diyo selam verdim dedim nerden tanışıyoz diyo. öküz kaza yapsan ilk biz koşcaz bi arızan olsa biz çözcez bi sıkıntın olsa yazarsın buraya söle yardım edin böle yardım edin diye. yok arkadaş selam melam yok bidaha. plakam 41 U 7800 motorum cbr250r selam veren arkadaşa selam veririm yoksa trans geçip gitmessem adiyim. ulen küfür edicem zor tutuyorum kendimi.
malesef kimse yazmıyo buluşma hakkında.. 3-4 kişi en fazla.. belki o kadarda olmaz...sen yine istersen diğer şıkları değerlendir...
arkadaşlar burada buluşma işleri genelde spontane olur kafanızı takmayın.. çünkü çoğunluğumuz çalışıyor ve evli barklı olanlarımız var... siz yazın tarihi saati gelen zaten gelir. çoğu zaman biz anlık telefon ediyoruz birbirimize ben şuraya gidiyorum diye gelen geliyor. zamanla sizinde öyle olacaktır..
valla ben gelcem hatta çiftlik sahile arabayla giderken tanımadığım bir bayan scuter kullanıcısı gördüm yanında durup dedim bir saniye bakarmısınız .
buyrun dedi dedim cumartesi seka park marina kafede motorcu arkadaşlarla buluşacaz gelmek isterseniz buyrun
kız önce şaşırdı sonra saati sordu birde dedim kartımı istedi kartım yok dedim mt kocaeli forum bakmasını söyledim ama şuhale bak ...
ayvalık gezisine 15 kişi katılıyor biz izmitte 5 kişi toplayamıyoz sonra neyse arkadaşlar gelen gelsin ben gidecem çok büyük aksilik olmazsa kasmayın kimseyi zorlamayalım dimi bu eylence sonuçta...
konu ayvalık ya da kocaeli buluşması değil, zamanın, motorun vs 'nin uyuşması... geçen sene haziranda yuvacık'ta 420 motor gelmiştik sanırım ya da 440 öyle birşey... yani kıyaslama yanlış olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
bu arada çarşıya işiniz düştüğü zaman benim ofise uğrayabilirsiniz. Çay içeriz tanışırız.. yürüyüş yolunun sonunda merkez bankasının karşısındayım. Motorum binanın önündeyse bende ofisteyimdir.