[Kocaeli - MT]

Buralardayız yaw :)
takip ediyorum ama motor yok şuan...
motor varken hrkese sürekli baskın yapardım.. ama baskın yaptıklarım bana gelmiyor hiç.. :(

Tamam Koray, baskın basanındır :)
Motor olmasın canım, alınır elbet.. izmit mi?

soa

kocaeli MT yazın ii di ama kış gelmesiydi tarihin tozlu raflarına gömüldü. Cuma günü üniyi bitireceğim inşallah ondan snra kar kış kıyamet demeden yola devam d.dere deyiz biz merkezde değiliz cumadan snra yolunu z düşerse buyrun gelin görüşelim tanışım hafta sonu için belki bir mangal organizasyonu sucuk partisi falan neden olmasın :D...

havalar soğuk, ben de çıkmıyorum o kadar. ben merkezdeyim. ben de beklerim herzaman.
mutlaka tanışırız

İzmit'e geliyor musunuz? ya da uzak yerlere gidiyor musunuz? yazın yapalım bu tip şeyler

Geçen gün işten sıkılıp çıkıp turladım kaptanda :)

ikiniz de değiştirmek mi istiyorsunuz motorları?
Koray, bekleme bence. Şuan ucuz motorlar.

soa

izmitteyim.. kaptanda.. müsait zamanda buluşup tanışalım :)

bana diyene bak... satta gidip alalım birlikte.. ben seni bekliyorum , damızlık keçi :queen:

müsait bir zamanda kaptanda buluşalım o zaman ben uğuru alıp gelirim 2 muhabbetin belini kırarız....

dün akşam üşüyerek gezdim, deli gibi.. damarları çekildi resmen motora binicem diye :)
çıktım yola; basa bas 110 sonra hem motor kasmaya başladı hem de yol bitti :)
sizler pek çıkmıyorsunuz sanırım? havalar yine bozacakmış bu arada..

totviç dur sen daha sana arabayı satıcam:queen:

olum sen arabayı satmazsın bana, sabah kahvaltılarının vazgeçilmez yağlı böreği :cherry:

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:54 ----------

müsait bir zamanda kaptanda buluşalım o zaman ben uğuru alıp gelirim 2 muhabbetin belini kırarız....

olur berkay, müsait zamanda buluşalım.. bende bu ara motor alacak gibiyim .. :)

olum sen arabayı satmazsın bana, sabah kahvaltılarının vazgeçilmez yağlı böreği :cherry:

bu aralar satarsam satarım yoksa satmam:mrgreen: yengeyle konuş nakiti hazırla bana fiyatını söyle anlaşalım. Dün dayıma 59 BMW aldık orijinal bundan sonra bmw ile takılıyorum kanka:queen:

soa

abi motor alacak gibiyim derken sen inazumayı beklemiyor musun zaten kapora vermiştin yalnış hatırlamıosam

soa

ondan vaz geçti kararsız tospağa:mrgreen: bu çocuk motor alamaz:queen:

Hadi yaaa hayırlısı olsun...

Kocaelindeki kadar ....... motorcu diye geçinen ahmak kadar bir arada görmedim ulan sizde bırakın motorculuğu adam bile olmaz uzun bir aradan snra bugun motora bineyim dedim benm zincir sorunlu biraz gene yolda kaldım kavaklıda çıkardım aletleti falan yan zincirin kapaklarını falan söktüm zinciri hallediyorum 7 tane sözüm ona motorcu geçti ulan biri yavaşlamadı bile amk insan bi durur sorar yardım die ben arabayla giderken bile yol kenarında kalmış motorcu görürsem duruyorum adapazar yolunda falan. İnşallah bu yazıyı okurlar sizin motorcu birliğinize ruhunuza tüküreyim ben daha beter şeyler yapayım yada yazamıyorum inşallah denk gelirde okurlar bu yazıyı...

kusura bakmayın abilerim tabiki sizi tenzi ediyorum ama asabım bozuldu içimi dökem dedim...

soa

Kardeşim çok geçmiş olsun. Keşke arasaydın gelirdim yardıma.

Ben benim scooterla 2 kez yolda kaldım. Çarşının göbeğinde bi Allah'ın kulu yardım etmedi.

6-7 tane motor geçti. Hatta lavuk oğlu lavuk bi esnaf sandalye çekip ağzında sakızla izliyordu ben cebelleşirken,insan bi sorar ne oldu diye.

İnsanlık denen şey bitmiş. Sözüm meclisten dışarı.

Hiç takma yani.

Ama bu adamlara (!) sorsan motorculuk kardeşlik bilmem ne edebiyatta edebiyat kendilerinde geçerler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar