Buralardayız yaw
takip ediyorum ama motor yok şuan...
motor varken hrkese sürekli baskın yapardım.. ama baskın yaptıklarım bana gelmiyor hiç..![]()
Tamam Koray, baskın basanındır
Motor olmasın canım, alınır elbet.. izmit mi?
tüm izinlerde beraber değilmiyiz lan:mrgreen: neyse motor alda gezelim artık abisi:queen:
izmitteyim.. kaptanda.. müsait zamanda buluşup tanışalım
bana diyene bak... satta gidip alalım birlikte.. ben seni bekliyorum , damızlık keçi :queen:
izmitteyim.. kaptanda.. müsait zamanda buluşup tanışalım
bana diyene bak... satta gidip alalım birlikte.. ben seni bekliyorum , damızlık keçi :queen:
totviç dur sen daha sana arabayı satıcam:queen:
müsait bir zamanda kaptanda buluşalım o zaman ben uğuru alıp gelirim 2 muhabbetin belini kırarız....
olum sen arabayı satmazsın bana, sabah kahvaltılarının vazgeçilmez yağlı böreği :cherry:
---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:54 ----------
olur berkay, müsait zamanda buluşalım.. bende bu ara motor alacak gibiyim ..![]()
olum sen arabayı satmazsın bana, sabah kahvaltılarının vazgeçilmez yağlı böreği :cherry:
---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:54 ----------
olur berkay, müsait zamanda buluşalım.. bende bu ara motor alacak gibiyim ..![]()
abi motor alacak gibiyim derken sen inazumayı beklemiyor musun zaten kapora vermiştin yalnış hatırlamıosam
ondan vaz geçti kararsız tospağa:mrgreen: bu çocuk motor alamaz:queen:
Kardeşim çok geçmiş olsun. Keşke arasaydın gelirdim yardıma.
Ben benim scooterla 2 kez yolda kaldım. Çarşının göbeğinde bi Allah'ın kulu yardım etmedi.
6-7 tane motor geçti. Hatta lavuk oğlu lavuk bi esnaf sandalye çekip ağzında sakızla izliyordu ben cebelleşirken,insan bi sorar ne oldu diye.
İnsanlık denen şey bitmiş. Sözüm meclisten dışarı.
Hiç takma yani.