[Kocaeli - MT]

Ne zaman ne mesaj attın ki abi ??

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

dikkat etmedim abi ne zman yazdın kaçırdım heralde yoksa yazardım??

dedim ne oluyor? bir çaydanlık sesi duydum sanki dedim...:)

soa

dedim ne oluyor? bir çaydanlık sesi duydum sanki dedim...:)

abi cuma gününden önceyse final dönemimdi hani giriyordum bazen bakıyordum bakamıyordum o dönemdeyse doğrudur abi çaydanlık dondu bu aralar suyum buz halde bırak kaynatmayı eritemiyorum bile:)

32959110151104648479604.jpg
20121224233938.jpg
41141210151120140609604.jpg
20121029191115.jpg

soa

Vardın mı kardeşim,angaranın bağlarına :)

Abi senin motorda ayrı bi karizma olduğu için ışık çok sıkıntı yapmaz bence :)

Cub'larda falan kötü oluyor ama

Vardım varmaz olaydım -8 derece hava bitaraflarım buz kesti :D:D:D:D

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

bitti mi bari okul? bitsin artık..

Aynen abi mezun oldum Alaha şükür...

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

abi ışık çok hoş olmuş. ama ben tarafsız gözle bir yorum yapmak istiyorum abi o arka plastik çanta motoru çok bozmuş bence abi hardcase chopper a olmuyor bnce motorunun karizmasını düşürüyor. Tabi yalnış anlama bu nacizane benm yorumum...

Merak etmeyin deri kapladim aslina olmasi gereken şekle geldi uzerinde de krom mahmuz lar koydum yakinda gorursunuz gündüz foto cekeyimde ayrica arka jant a da gizli ışık verdim daha guzel oldu

soa

Değirmenderenin kıymetini bilin sakın hava soğuk falan demeyin. Hatta şuanki durumum :queen::queen::queen::queen:

Arkadaşlar şehir dışında çalışmakta oldugum içın forumdan uzak kaldım ve şimdi uzun bi aradan sonra aranıza dönmekten gurur duydum. Daha kımseyle yüz yüze tanışma fırsatımız olmadığı için üzgünüm. Artık kocaelıdeyım inş. bigün görusuruz hayırlı geceler herkeze..

soa

Angara gecelerine akarak ısınabilirsin kardeşim :queen:

hahahahaha dimi kardeşim. Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balokn :D:D:D:DD:D... Olacak olcak.

---------- Post added at 07:36 ---------- Previous post was at 07:19 ----------

Arkadaşlar şehir dışında çalışmakta oldugum içın forumdan uzak kaldım ve şimdi uzun bi aradan sonra aranıza dönmekten gurur duydum. Daha kımseyle yüz yüze tanışma fırsatımız olmadığı için üzgünüm. Artık kocaelıdeyım inş. bigün görusuruz hayırlı geceler herkeze..

Hoş geldiniz tekrardan inşallah en yakın zamanda görüşmek üzere...

yazın tadı bambaşka ya, eğer aranızda yazın "ya çok sıkaf of pof" kışın da "çok soğuk yaa" diyen varsa, dışarı alalım onu :)
yazın 35 derecede bile keyfim gıcırdı.
sıcak olsun 70 olsun, umrumda değil, saunayı da severim zaten :)

kışın bir tek artısı var onu da yazmışsın zaten. eksilerinden bir kaçı; maliyetler yükselir, gelirler düşer, rahat kıyafetler yerine hareket özgürlüğünü kısıtlayan şeyler giyersin, üşürsün, sakın yazın da pişersin demeyin kliması var kışın klima kendini ısıtamaz ancak soba ya da mis gibi sıcak ev, ay sonu gelen doğal gaz faturası, ev sobalıysa kömür odun vs yak, yok yok gerildim ben. yaz gelmeli 40ı görmeli
:)
son olarak yemek bile pahalanır ya
domates kışın 5-6 tl ucuz hali iken üstelik hormonlu ve tatsız
yazın 0.50 kr bal gibi, çiçek gibi kokar
düşünün sebze vs her şeyi
kıştan nefret ediyorum an itibari ile :)

Yazın canlıydı buralar çayır idi çimen idi mangal idi :D D: .. Ama kış gelince hepimiz canımıza düşkünüz sıcak kalorifer yanından ayrılmıyoruz :D :D..

Aynen yazın baya canlıymış. Bizde yazı mersinde geçirdik çalışarak işte nabalım :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

Bir sene de iyi mesafe almışız o zaman :)

aynen baya mesafee alınmış bir senede :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

Tamam motr aşkı bir yana ama kışın en iisi kuzine :DD:D:D:D... Lütfen atacan kestaneleri üstünde çayın :D:D:DD:D:D:

sen varya senn adamın dibisin dibi canım kestane bile cektı ama malum kaleriferde olmuyor. :D

şu Aralık Ocak ve Şubat ayları okadar zor geçiyor ki anlatamam. Motorcular için lanetli 3 aylar :D

abi Mart 1 dese toprağı öpücem sonra da Mayıs :) ah ah az kaldı ya kar gitti, bu hafta havalar iyi ama olsun Mayıs diyedim mi bu çocuk antrenmanlara başlar ve gider

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar