[Kocaeli - MT]

bu hafta istanbul yolcusuyum kızımın doğumgünü münasebetiyle.sonraları olabilir konuşuruz birde Türk Chopper in yelekli üyesi oldum artık.bunuda paylaşayım dedim :)

Yarın kocaeliye yola çıkıyorum özledim valla sizleri

iyi bakalım yasinim bizde seni özledik.. sen yokken bayağı gezdik.. şimdi sende katılırsın.. bide abanta senin için gitmedim değerini bil.. sen gelince basıp gidicez...
o zaman haftaya sana hoşgeldin partisi olarak bi istanbul yaptırırız

asıl senin sesin çıkmıyo kanka... ,zaten havalarda bozdu..
motor yine yatışlarda.. zaten kendileride biraz nefes alıyordur :p

---------- Post added at 10:46 ---------- Previous post was at 10:44 ----------

merhabalar hoşgeldin..
aynen kanka motorda yatista bu aralar... havalarda bir tuhaf zaten sicak soguk :) bakalim yakin zamanda bi yol yapalim.

aynen kanka motorda yatista bu aralar... havalarda bir tuhaf zaten sicak soguk :) bakalim yakin zamanda bi yol yapalim.

kanka bundan sonra batıya doğru sürmüyorum haberin olsun :)
sen anladın onu.. eşşeği kes AB +.. yani :queen:
ilk müsait zamanda rotamız Armutlu ve Mudanya..
ikinci alternatif ise...
bolu dağında ismailin yeri isimli et lokantası var... orada yemek yer döneriz...

kanka bundan sonra batıya doğru sürmüyorum haberin olsun :)
sen anladın onu.. eşşeği kes AB +.. yani :queen:
ilk müsait zamanda rotamız Armutlu ve Mudanya..
ikinci alternatif ise...
bolu dağında ismailin yeri isimli et lokantası var... orada yemek yer döneriz...
aynen istanbul bize gore degil zaten hafta ici istanbuldayim kacmak icin izmite geliyorum sen yine istanbula gidelim diyosun:queen: sakarya-bolu-duzce-zonguldak iznik-yalova-bursa farketmez kardes.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar cbr 250 ve transalp ile izmitten, iznik-pamukova-arifiye-sapancaya yaptığımız gezinin, gezi raporu www.ciplakayakla.com da. eğlenceli bir yazı okuyacağınızı umuyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

geçmiş olsun :S ne kazası? nasıl? neyle? burgerin motorla mı? neyin var?bişey oldu mu biyerine?
Burgerin motorla yaptım. virajda önüme atlayan yayaya çarpmamak için virajın tersine yatırdım motoru hem yayay vurdum hem kaldırıma savruldum. Dizde felan sıyrık var. Dayak yemiş gibiyim yuvarlanmadan dolayı.sol Ayağım motorun altında kladı ezildi bayaa hasar gördü asfalt ayağımı rendeledi adeta basmakta zorlanıyorum kırık felan yok ezik var tabi bayaa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar