[Kocaeli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğur bu hafta havalar güzel olursa bu hafta olsun..ben karışmıyom maç işine.. burada konuşalım gelen gelsin...
dünya kadar adam var ,sıkıntı yok kadro yapalım.. yazın isimleri.. geçen gün ..öt gibim kaldım walla:p

yani eğer herkes isterse hemen çıkar kadrolar,belki başka fikirlerde olur :)

o gördüğün arabaya benzeyen cenazeyle dursaydım eğer gece yatıya kalırdım inan tamire götürüyoduk arabayı contası yanmış yoksa durur muhabbet ederdik

Yok ya o kötü değildi ki o araba,hem bu soğuklarda 4 teker iyidir. :)
Çok geçmiş olsun.. Tofaşlar bir çinliler iki bunlara güvenip yola çıkmamak lazım.sağolsunlar hep bıraktılar yolda :cherry:
Bu arada zx636r yı geçen gördüm camdan çok yahşi duruyordu :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar uyumayan kocaeli nirdesiniz yav c.tesi günü k.mürseldeydim bi CBF 150 gördüm bakıyorum irfan abi oralardamı diye ama römorku yoktu :) bizim çocuklarda diyoki kime bakınıyosun sen :D:D Bu c.tesi de büyük ihtimal k.mürselde olurum veya pazr günü ;)

---------- Post added at 03:22 ---------- Previous post was at 03:11 ----------

Bu gün gölcük mobilden yukarı doğru gidiyorum sokağa dopru anayoldan geçtim bp ye bi ses var uçak sesi gibi havaya bakıyorum araba diyorum aklımdan geçmiyo varya öyle bi ses ama bide fena değişik F-16 gibi sanki lan neyse arada bi arkama dönüyorum sonra yaklaştı yaklaştı ses zııüvvv diye bi geçti bi baktım bizim beyaz R6 lı bi abimiz var two brothers egzozlu dedim senin egzozundan gelen o sese kurban yaaa o nedir öyle ya o sese aşığım abi direk heycanlanıyorum yani bide yatmış makinanın üstüne abimiz. Buralardaysan haberin olsun o sese hastayım abi adam king:)

Günaydın millet.. bugün hava çok güzel program yapan var mı ? :cherry:
ben irfan agaya gidiyorum.. bi kayfesini içeyim, motörünü yıkayım :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Herkese günaydın,havalar iki gündür pek bi güzel :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tamamdır Aykut,motoru bakıma bıraktım,aldıktan sonra sana uğrayacağım inş o zaman :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar uyumayan kocaeli nirdesiniz yav c.tesi günü k.mürseldeydim bi CBF 150 gördüm bakıyorum irfan abi oralardamı diye ama römorku yoktu :) bizim çocuklarda diyoki kime bakınıyosun sen :D:D Bu c.tesi de büyük ihtimal k.mürselde olurum veya pazr günü ;)

---------- Post added at 03:22 ---------- Previous post was at 03:11 ----------

Bu gün gölcük mobilden yukarı doğru gidiyorum sokağa dopru anayoldan geçtim bp ye bi ses var uçak sesi gibi havaya bakıyorum araba diyorum aklımdan geçmiyo varya öyle bi ses ama bide fena değişik F-16 gibi sanki lan neyse arada bi arkama dönüyorum sonra yaklaştı yaklaştı ses zııüvvv diye bi geçti bi baktım bizim beyaz R6 lı bi abimiz var two brothers egzozlu dedim senin egzozundan gelen o sese kurban yaaa o nedir öyle ya o sese aşığım abi direk heycanlanıyorum yani bide yatmış makinanın üstüne abimiz. Buralardaysan haberin olsun o sese hastayım abi adam king:)

ahhhhh be aykutçum bee beni karamürselde binde bir görürsün genelde inimde bir şeyleri kurcalıyor olurum :) be bilader madem gelecen niye irtibat kurmuyorsun :) ? neyse ben sana uğrarım artık uğrarımda ne telefon var ne bir şey yauu olmuyo böle çık çık çık valla kızarım şimdi bak :cherry:

dua et mermiler paslı benim.... tatanoz olursun diye korkuyorum :cherry:

bende bugun baktım hava guzel bı motora baktım bı havaya bı motora bı havaya derken bırde bakmısım carsıdayım altımda motor :)) baya bi dolandım öle özlemişim valla..

günaydın herkeze arkadaşlar size bi bilgi vermek istiyorum fuarla ılgılı bılet ısteyen hudson derının sıtesınden iletişim formundan onlara mesaj atsınlar motorsıklet.net uyesıyım dıye ben 2 gun önce maıl attım bugun bana 2 tane fuar bıletı yollamıslar bedavaya haberınız olsun istedim.

sağok Koray kardeşim iş güç çalışıyoruz akşamları da okula gidiyorum o bakımdan hep meşgul üm anca hafta sonları bu cumartesi bakalım Aykut ile İrfan Ağanın yanına ışınlanmayı düşünüyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar