[Kocaeli - MT]

izmitliler yine kayıplara karıştınız ha...
şu sayfayı boş bırakmayın yahu..
burası bizim mekanımız.. mt sitesi bizim için tahsis etti burayı :cherry:

rq7

izmitliler yine kayıplara karıştınız ha...
şu sayfayı boş bırakmayın yahu..
burası bizim mekanımız.. mt sitesi bizim için tahsis etti burayı :cherry:

aynen , paylaşımlar hep sekapark başlığında yapılıyor burdan devam etmek gerek sekapark ı unutmamız lazım :cherry:

aynen , paylaşımlar hep sekapark başlığında yapılıyor burdan devam etmek gerek sekapark ı unutmamız lazım :cherry:

sekapark başlığı zaten geyiğe sardı...
irfan abi timsah tutmuş, ahmet abi gergedan vurmuş, sakaryalı fatih köpekbalığı yakalamış.. muhabbet bu.. :queen:
neyse fuar zamanı yaklaşıyor.. yine bize yakışan oraya kocaeli mt olarak gazlamak .. gelecek var mı bakalım :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugun Aykut arkadaşımla mini bi Değirmendere Mt buluşması yaptık,resimler gelecek :mrgreen:

rq7

sekapark başlığı zaten geyiğe sardı...
irfan abi timsah tutmuş, ahmet abi gergedan vurmuş, sakaryalı fatih köpekbalığı yakalamış.. muhabbet bu.. :queen:
neyse fuar zamanı yaklaşıyor.. yine bize yakışan oraya kocaeli mt olarak gazlamak .. gelecek var mı bakalım :cherry:

ben kesin gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa,arabayla mı yoksa motorla mı gitsem diye düşünüyordum eğer kocaeli mt olarak gazlayacaksak tabi ki sizlerle gitmeyi çok isterim bir de bu biletmidir davetiyemidir nasıl ve nerden temin edilir ? daha önce hiç gitmedim de :)

---------- Post added at 19:22 ---------- Previous post was at 19:19 ----------

Bugun Aykut arkadaşımla mini bi Değirmendere Mt buluşması yaptık,resimler gelecek :mrgreen:
bekliyoruz dostum resimleri görelim :mrgreen:

Valla ben fuara gidicem :) para biriktiriyorum eldiven pantolon falan alıcam.kampanyalarda var kafam çok karışık beklesemmi diye düşünüyorum. gelecek olanlar varsa toplanıp hep beraber gidelim.davetiye işide inş buluruz ya.

Fuara girince biletimizi gişelerden alıyoruz..Burada bi sıkıntı yok..
Ben motorla gazlayacağım (her zaman ki gibi :))
Tam 1,5 ay zaman var herkes işini gücünü ayarlasın müsait bir günde gidelim..
irfan aga bile yıllık iznini benim için o tarihe ayarlıyor.. ona göre :queen:

rq7

bugün bende cıkacaktım fakat cok kotu hasta olmusum bu yuzden yattı

geçmiş olsun ben bugün biraz turladım bir çarşı yapıp döndük :)

---------- Post added 21-01-2012 at 00:02 ---------- Previous post was 20-01-2012 at 23:59 ----------

inşallah cümbür cemaat gideriz
inşallah , gazlayacak arkadaş çok toplanırız bir aksilik olmazsa hava şartları da elverirse topluca gitmememiz için hiç bir neden yok

grup baya hareketlendi ya bizim grubu üst sıralarda görmek güzel :) fuarda çok iyi olucak ondan sonrada yaza güzel geziler yaparız artık.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aykut arkadasım dün bulustuktan sonra İstanbul'a geçtim,resimler ondan dolayı gecikti kusura bakma,Kocaeli'ye gelince hemen atıcam buraya :mrgreen:
Gölcük-Değirmendere'de olan arkadaşlar irtibatı kuvvetlendirelim:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Koray abi ehliyet yetişirse benim çin harikası mondialle bende gelirim :)

Bugün bi karamürsel e gideyim dedim irfan abinin yanına gittim oturduk sohbet ettim birşeyler tamir ettik yağ değiştirdik. bi baktık yağmur haydeee. Nasıl gidicez eve sağolsun irfan abi avda kullandığı yağmurluğu verdi yola cıktım hava hemen kararıverdi önümü zor gördüm takıldım bi kamyonun arkasına park lambalarından başka bir şey görmüyorum 2 tane kırmızı ışığa baka baka 35 km yol aldım. Buda bana ders oldu bir daha gece yağmurlu havada motor kullanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar