arkadaşlar ana sayfaya konu açıyorum herkesin görebilmesi açısından.. orada görüşmek üzere
ne oldu konu açıldımı koray ? bişiey göremedim de...![]()
@ayktcnknyr
Daha önce siz Burger'da çalışıyorum deyince siz misiniz acaba diye içimden düşündüm,ve öyle de oldu
İns tanışmak da nasip olur en kısa zamanda
Dostum sen bizim Ali göçer'in arkadaşı sın mı ?3 gün önce gölcüke gittim gri turuncu cbr ile
kimsecikleri görmedim
görsem durup konuşacaktım
öyle olunca bastım geri geldim
Dostum sen nerddesin ben seni görüyorum gölcük'te 2011 turuncu gri CBR 125 var sende dimi ? Ali dediğim arkadaşta r6-r1 toplar Nihat abinin orda geneldeAli Göçer kim tanımıyorum dostum
Nerede takılır kimdir biraz anlatırsan
belkide tanıyorumdur ama ismini bilmiyorumdur
feyizoğlu nerde?boş ver mağazayı ben şişmanda aradığım kaskı bulamadım en iyi feyizoğlu
körfez motor var kandıra sapağından yukarı doğru mehmetali paşaya doğru çıkarken solda fiyatları çok iyidir tavsiye ederim. Acelen yoksada martın başında fuar var fuardan alırsınız.arkadaşlar bir sorum olacak.. kocaelide hatta varsa izmitte motor mağazası var mı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz?
ben bir tane dahi bilmiyorum da .. kask mont vs bakabileceğim bir mağaza lazım..eğer yoksa istanbula gideceğim.
izmite geldiğimde körfez motora bir uğrayacağım..oradan haberim yoktu.körfez motor var kandıra sapağından yukarı doğru mehmetali paşaya doğru çıkarken solda fiyatları çok iyidir tavsiye ederim. Acelen yoksada martın başında fuar var fuardan alırsınız.
arkadaşlar bir sorum olacak.. kocaelide hatta varsa izmitte motor mağazası var mı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz?
ben bir tane dahi bilmiyorum da .. kask mont vs bakabileceğim bir mağaza lazım..eğer yoksa istanbula gideceğim.