[Kocaeli - MT]

rq7

bende varım

1- k o r @ y
2- ethem abi ve kardeşi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7

arkadaşlar ana sayfaya konu açıyorum herkesin görebilmesi açısından.. orada görüşmek üzere

arkadaşlar biz şirketçe gelirizde (3 motorluyuz) ancak pazar günü o saatte seminerim var. akşam olursa ancak katılabilirm

@ayktcnknyr

Daha önce siz Burger'da çalışıyorum deyince siz misiniz acaba diye içimden düşündüm,ve öyle de oldu :)

İns tanışmak da nasip olur en kısa zamanda

Kalb kalbe karşıymış hocam aynene öyle :)

---------- Post added at 04:29 ---------- Previous post was at 04:27 ----------

3 gün önce gölcüke gittim gri turuncu cbr ile
kimsecikleri görmedim
görsem durup konuşacaktım
öyle olunca bastım geri geldim
Dostum sen bizim Ali göçer'in arkadaşı sın mı ? :)

Ali Göçer kim tanımıyorum dostum
Nerede takılır kimdir biraz anlatırsan
belkide tanıyorumdur ama ismini bilmiyorumdur

arkadaşlar bir sorum olacak.. kocaelide hatta varsa izmitte motor mağazası var mı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz?
ben bir tane dahi bilmiyorum da .. kask mont vs bakabileceğim bir mağaza lazım..eğer yoksa istanbula gideceğim.

arkadaşlar bir sorum olacak.. kocaelide hatta varsa izmitte motor mağazası var mı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz?
ben bir tane dahi bilmiyorum da .. kask mont vs bakabileceğim bir mağaza lazım..eğer yoksa istanbula gideceğim.
körfez motor var kandıra sapağından yukarı doğru mehmetali paşaya doğru çıkarken solda fiyatları çok iyidir tavsiye ederim. Acelen yoksada martın başında fuar var fuardan alırsınız.

jinlun arka dişlisini körfez motora sormuştum 75 tl dedi,pazarlıkta yapmadı almadım.Allahtan almamışım,başka bir motorcudan aynı dişliyi 15 tl ye aldım. anlayacağın bence fena kazıkçılar. sen yinede git bak fakat fiyat araştırması yapmadan bişey alma derim oradan

@Serk21
dostum sen kocaeli'de bayındırlık bölgesine arada uğruyor musun ? Siyah hyo görüyorum arada

İzmitte aradığını bulamazsın..bulsanda emin ol öperler ... en güzeli internetten getirmek.. bu işi yapan kaliteli firmalar var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar