[Kocaeli - MT]

merhaba, arkadaşların olumlu dilekleri işe yaradı sanırım. Dün gece 24:00 'te karakoldan aradılar. Karamürselde motorum seyir sırasında polis tarafından yakalanmış.İlk işim "tek parçamı?" diye sormak oldu, polis güldü "tek parça" dedi. Plakayı katlamış biniyormuş adam. Ne cesaret ya şaşırdım.
Siz siz olun mutlaka motoru sağlama alın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
merhaba, arkadaşların olumlu dilekleri işe yaradı sanırım. Dün gece 24:00 'te karakoldan aradılar. Karamürselde motorum seyir sırasında polis tarafından yakalanmış.İlk işim "tek parçamı?" diye sormak oldu, polis güldü "tek parça" dedi. Plakayı katlamış biniyormuş adam. Ne cesaret ya şaşırdım.

Çok sevindim gerçekten. Çalan adamda nasıl pişkinlik varmış pes doğrusu. Geçmiş olsun tekrardan. Allah boylelerini bildiği gibi yapsın.

çok güzel haber bunlar kardeşim..hadi gözün aydın diyelim :)

Havalar yağışlı motoruyla gezen var mı ? arkadaşlar..
Hala çok sayıda motorlu var piyasada..
İlk güzel günde toplanmayı unutmayın ha :cherry:

3 gün önce gölcüke gittim gri turuncu cbr ile
kimsecikleri görmedim
görsem durup konuşacaktım
öyle olunca bastım geri geldim

Motorcu adam her koşulda biner. :cat: ben akşamları çıkarım eğer gören olursa önüme atlayıp durdurabilir yada motorlu iseniz korna selektör yapın ben sağa çekerim. motor yzf r125 beyaz 48 plaka pzartesi müsait olucam bol bol gezicem eşlik etmek isteyen varsa buyursun beklerim

hava da yağış var yasin.. soğuk olması sorun değil ama yağış olunca tadı olmuyor

yağışda tek sıkıntım biraz ıslanıyorum ama bundan bile zevk alıyorum çünki uzun bir motor hasretim vardı. onu gideriyorum yarın kar yağmazsa tekrar sürücem daha sonra saf su ile yıkayıp bırandasının altına koyucam. birde xenon beyni için güzel bir yer bulursam onu takıcam bu gün çok uğraşdım ama düzgün bir yer bulamadım illa grenaj delicem o olucak.

nerede oturuyorsun yasin.. eğer yakınlarda isen sana eşlik ederim..motorun xenonu için..ama ben motoru yağışta çıkarmıyorum :)

Yuvam akarcada oturuyorum yarın biraz vida somun civata ayarlıcam bakalım nerelere tutturabilicem tşk ederim yardım talabin için eğer ben uğraşıp yapamazsam sana forumdan mesaj atarım

slm arkadaşlar virago mun şarj dinamosunda arıza çikti sarımları yanmış uygun fiyata nerede yaptîrabilirim fiyati ne olur tahmini

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm arkadaşlar virago mun şarj dinamosunda arıza çikti sarımları yanmış uygun fiyata nerede yaptîrabilirim fiyati ne olur tahmini

Bi aralar çok yakından tanıdığım bi abim virago 535 kullanmıştı. Tüm bakımlarını,tamirlerini vs. sadece İskele yolundaki Murat ustaya yaptırırdı.İsterseniz bi sorun yardımcı olabilirler belki. Geçmiş olsun.

nerede oturuyorsun..eğer sen isen ben seni yahya kaptan da arasta parkın oralarda gördüm ..zaman olarak geçen hafta

yahyakaptan'a gitmedim hiç
genelde doğu kışla parkının oralarda, umuttepe yolunda, ncity, dolphin civarında görebilirsiniz
pazartesi hava iyi olursa bende eşlik ederim yasin
baya zamandır buluşcaz diyoruz kaldı buluşamadık bir türlü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar