Aleykümselam abi,valla çok iyi olurdu ama ben şahsen katılamıyorum hiçbir organizasyona,ehliyeti almam ocak ayına kaldı. Ama bi organizasyon olurda artçı olarak birileri beni kabul ederse Kocaeli MT'de ki arkadaşlarla tanışmak çok iyi olurdu.. Hayırlısı artıkselamun aleykum,Mt Kocaelili dostlarım....Kurban bayramında bayramlaşma şenliği yapalım,havada iyi olursa gaz açarız tekerlerimizin döndüğü yöne...Ne dersiniz...Bayramın 2. yada 3. günü belirleyeceğimiz bir noktada buluşup bayramlaşalım,tanışıp kaynaşalım derim...
slm kocaeli..
bir gezi düzenlesekte eğlenip tanışıp kaynaşsak olmaz mı?Forumu bi canlandıralım
yok be koraycım kocaeli mt fos kanki baksana kimseden ses çıkmıyorulem burnumuzun dibindeki adamları tanımıyoruz ya yanıyorum yanıyorum buna yanıyorum
r::cherry::rendeer:
kocaeli benim doğduğum torpaklar...kocaeliliyim aslen ben...![]()
walla sorma abi ..aslında şurası bi uyansa türkiyede tek olur ama.. bakalım ne olacak.. burayı sürekli güncel tutucam.. belki biri cevap verir
valla geçen gölcük sahilden geçiyodum 3 choppercı geçti yanımdan dolananlar var baya.birde beyaz r6 ile gezen biri var![]()
bizden başka kimse çıkmaz korayım ama azimle ... inşaallah farklı arkadaşlar çıkar sen boş bırakma
eski istanbul yoluna gittim dün saat 3 gibi 2 tane motorcu geciyordu
biri chopper bri crosstu
bu arada kocaelıdeki motorculara selam verıyorum ama kımse almıyor
motorculuk ruhu olmus
unıversıteden olan varsa haber eylesın