[Kocaeli - MT]

yooo bizim bu değirmendere tayfasından giden yok ama ben rusyadayken gitmeye başlayan olmuştur belki ayağım alçıda olduğu için geldiğimden beri bende göremedim arkaaşları bi türlü :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamun aleykum,Mt Kocaelili dostlarım....Kurban bayramında bayramlaşma şenliği yapalım,havada iyi olursa gaz açarız tekerlerimizin döndüğü yöne...Ne dersiniz...Bayramın 2. yada 3. günü belirleyeceğimiz bir noktada buluşup bayramlaşalım,tanışıp kaynaşalım derim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selamun aleykum,Mt Kocaelili dostlarım....Kurban bayramında bayramlaşma şenliği yapalım,havada iyi olursa gaz açarız tekerlerimizin döndüğü yöne...Ne dersiniz...Bayramın 2. yada 3. günü belirleyeceğimiz bir noktada buluşup bayramlaşalım,tanışıp kaynaşalım derim...
Aleykümselam abi,valla çok iyi olurdu ama ben şahsen katılamıyorum hiçbir organizasyona,ehliyeti almam ocak ayına kaldı. Ama bi organizasyon olurda artçı olarak birileri beni kabul ederse Kocaeli MT'de ki arkadaşlarla tanışmak çok iyi olurdu.. Hayırlısı artık :)

Neden olmasın, valla ben bayramda buralardayım biryere gittiğim yok, tekrar forumdan haberleşelim madem öyle :)

slm kocaeli..
bir gezi düzenlesekte eğlenip tanışıp kaynaşsak olmaz mı?Forumu bi canlandıralım

Kocaeli İl Temsilcisi
slm kocaeli..
bir gezi düzenlesekte eğlenip tanışıp kaynaşsak olmaz mı?Forumu bi canlandıralım

yok be koraycım kocaeli mt fos kanki baksana kimseden ses çıkmıyor :) ulem burnumuzun dibindeki adamları tanımıyoruz ya yanıyorum yanıyorum buna yanıyorum :):pr::cherry::rendeer:

yok be koraycım kocaeli mt fos kanki baksana kimseden ses çıkmıyor :) ulem burnumuzun dibindeki adamları tanımıyoruz ya yanıyorum yanıyorum buna yanıyorum :):pr::cherry::rendeer:

walla sorma abi ..aslında şurası bi uyansa türkiyede tek olur ama.. bakalım ne olacak.. burayı sürekli güncel tutucam.. belki biri cevap verir

Kocaeli İl Temsilcisi
kocaeli benim doğduğum torpaklar...kocaeliliyim aslen ben...:)

hahhh bu kutup ayusu geldiyse bak şimdi sen toplaşmaya kaynaşmaya :cherry::queen:

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:30 ----------

walla sorma abi ..aslında şurası bi uyansa türkiyede tek olur ama.. bakalım ne olacak.. burayı sürekli güncel tutucam.. belki biri cevap verir

inşallah inşallah vallaha güzel olur yani ...:):rendeer:

valla geçen gölcük sahilden geçiyodum 3 choppercı geçti yanımdan dolananlar var baya.birde beyaz r6 ile gezen biri var :)

bizden başka kimse çıkmaz korayım ama azimle ... inşaallah farklı arkadaşlar çıkar sen boş bırakma

eski istanbul yoluna gittim dün saat 3 gibi 2 tane motorcu geciyordu
biri chopper bri crosstu
bu arada kocaelıdeki motorculara selam verıyorum ama kımse almıyor
motorculuk ruhu olmus
unıversıteden olan varsa haber eylesın

bizden başka kimse çıkmaz korayım ama azimle ... inşaallah farklı arkadaşlar çıkar sen boş bırakma

yok abi burayı coşturcam..insanları uyandırmak lazım.. kocaeli uyan uyan :)

eski istanbul yoluna gittim dün saat 3 gibi 2 tane motorcu geciyordu
biri chopper bri crosstu
bu arada kocaelıdeki motorculara selam verıyorum ama kımse almıyor
motorculuk ruhu olmus
unıversıteden olan varsa haber eylesın

çok motor var hepsi hobi amaçlı kullanıyor.. bu insanlara ulaşmak lazım.. buradan boş bırakmayacağım.. genelde izmit merkezde kafelerde takılıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar