[Kocaeli - MT]

ekim ayinda turkiyeye geliyorum yaklasik 1 hafta kalcam ve curumesin diye ordaki motorumu sattim simdi geldigimde bi motor lazim bana kiralik falan bulabilirmiyim acaba

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ekim ayinda turkiyeye geliyorum yaklasik 1 hafta kalcam ve curumesin diye ordaki motorumu sattim simdi geldigimde bi motor lazim bana kiralik falan bulabilirmiyim acaba

Rentacar cıları bi gezmek lazım,motosiklet kiralayanı varmı diye...Envanterinde satılmak üzere 2. el motosiklet bulunduran motosiklet bayilerinede bi sor istersen.

slm arkadaşlar....kocaeli mt gerçekten çok hareketsizmiş....biraz hareket olsun lütfen arkadaşlar,geliyorum gidiyorum,bakıyorum yazıyorum kendimden başka kimseyi bulamıyorum grubta:(
bayram tatilinde buluşma-tanışma adına bir gezi düzenlesek çok hoş olurdu,ne dersiniz....
bayram tatilini değerlendirelim

Hadi kocaeli mt bayram buluşması düzenleyelim....

Ses çıksa ne olur motora binemiyorum.... :(((
:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Rentacar cıları bi gezmek lazım,motosiklet kiralayanı varmı diye...Envanterinde satılmak üzere 2. el motosiklet bulunduran motosiklet bayilerinede bi sor istersen.

evet rent a car bayilerinde olacagini pek sanmiyorum ama dedigin gibi envanterinde satilmayi bekleyen ikinci el bi motosiklet bayisiyle konusmam lazim.

ayricaaa herkesin bayrami kutlu olsun ben turkiyede olsaydim kesinlikle bi organizasyon yapardim. olmuyo boyle arkadaslar toplanin arayi uzatmayin ;)

yaw arkadaşlar cenaze gibisiniz,kocaeli mt ye hiç yakışmıyor bu sessizlik

geliyorum,gidiyorum,bakıyorum kimse yok burda,uffff yaa ölü gibisiniz valla canım sıkıldı

geliyorum,gidiyorum,bakıyorum kimse yok burda,uffff yaa ölü gibisiniz valla canım sıkıldı

dostum kocaeli MT tam gaz :D ölme durumları yok,biz her akşam 8- 10 motor gazlıyoruz hatta sabahtan sabaha kadar =) bi bugun erken geldim yarın kocaaliye gideceğim için. olay şu ki sabahlara kadar gazlayıp sokaklarda sürttüğümüz için nete girecek vaktimiz olmuyor =)

dostum kocaeli MT tam gaz :D ölme durumları yok,biz her akşam 8- 10 motor gazlıyoruz hatta sabahtan sabaha kadar =) bi bugun erken geldim yarın kocaaliye gideceğim için. olay şu ki sabahlara kadar gazlayıp sokaklarda sürttüğümüz için nete girecek vaktimiz olmuyor =)
Nerelerde hangi saatte buluşuyorsunuz,mekan söyleyin bizde gelelim ...

çako foto çekme huyum yok tlefonum hesap makinası biliyosun =)

ahmet değirmenderedeyiz süreki,nil cafenin önünde duran motorlar bizim motorlar,bi program yapmıyoruz anlık binip gazlıyoruz zaten hepimiz oralarda takılıyoruz. onur(virago250) ben(jinlun) emir(keeway landcruiser) yiğit(regal raptor) erdoğan (yuki250) umur (jawa 350) aykut(cbf250) bide erhan vardı rusyaya gitti =) bu kemik tayfa,bu motorlar sürekli d.derede nostalji ve nil cafenin önünde dururlar,belirsiz saatlerde de biyerlere gideriz genelde gece 1 den sonra çıkıyoruz..

çako foto çekme huyum yok tlefonum hesap makinası biliyosun =)

ahmet değirmenderedeyiz süreki,nil cafenin önünde duran motorlar bizim motorlar,bi program yapmıyoruz anlık binip gazlıyoruz zaten hepimiz oralarda takılıyoruz. onur(virago250) ben(jinlun) emir(keeway landcruiser) yiğit(regal raptor) erdoğan (yuki250) umur (jawa 350) aykut(cbf250) bide erhan vardı rusyaya gitti =) bu kemik tayfa,bu motorlar sürekli d.derede nostalji ve nil cafenin önünde dururlar,belirsiz saatlerde de biyerlere gideriz genelde gece 1 den sonra çıkıyoruz..
Maşallah derim ben duruma,pamuk prensesin 7 cüceleri yollarda :)ama dostum ben cumratesi gecesi harici 01:00 den sonra dışarı çıkarsam ev ahalisi öldürür beni :) malum işe gitme durumları her sabah,birde değirmendere ters kalıyor bize.ama yinede ekibinize baskın yapıcam bir gün hazırlıklı olun ona göre :)

inşallah dostum bekleriz =) daha sayamadıgım kişilerde var çok çok kalabalığız,motosikletin kalbi değirmenderede atıyor =)

vayy bana hiç haber de vermiyosunuz Aykut a bi fırça atayım ben birde virago 250 kimin geçen pazarda yanıma parketmişti carbon kaplama olan

carbon kaplamayı bilmem ama püsküllü siyah 91 model virago bizim onurun

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine gelebildim dün Serkanın forumdan bahsetmesi gece 3 e kadar nil cafenin önünde yaptığımız muhabbetler foruma bi bakıyım dedirtti bana ki forumun cansız olduğunu söyleyen bi çok aradakaş var. o arkadaşlara söylüyorum yaklaşık 15 dk. sonra d.dere nil cafeye geçiyorum CBF 250 ile. Günay abi oralarda olursan ara bu arada :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar