ekim ayinda turkiyeye geliyorum yaklasik 1 hafta kalcam ve curumesin diye ordaki motorumu sattim simdi geldigimde bi motor lazim bana kiralik falan bulabilirmiyim acaba
bayram tatilini değerlendirelimslm arkadaşlar....kocaeli mt gerçekten çok hareketsizmiş....biraz hareket olsun lütfen arkadaşlar,geliyorum gidiyorum,bakıyorum yazıyorum kendimden başka kimseyi bulamıyorum grubta![]()
bayram tatilinde buluşma-tanışma adına bir gezi düzenlesek çok hoş olurdu,ne dersiniz....
Rentacar cıları bi gezmek lazım,motosiklet kiralayanı varmı diye...Envanterinde satılmak üzere 2. el motosiklet bulunduran motosiklet bayilerinede bi sor istersen.
Rize den bi dürt bakam belki bi kaç uyanan olurKocaeli MT cok durgun su sıralarBi atlayacağım o tarafa en sonunda
![]()
geliyorum,gidiyorum,bakıyorum kimse yok burda,uffff yaa ölü gibisiniz valla canım sıkıldı
Nerelerde hangi saatte buluşuyorsunuz,mekan söyleyin bizde gelelim ...dostum kocaeli MT tam gazölme durumları yok,biz her akşam 8- 10 motor gazlıyoruz hatta sabahtan sabaha kadar =) bi bugun erken geldim yarın kocaaliye gideceğim için. olay şu ki sabahlara kadar gazlayıp sokaklarda sürttüğümüz için nete girecek vaktimiz olmuyor =)
Maşallah derim ben duruma,pamuk prensesin 7 cüceleri yollardaçako foto çekme huyum yok tlefonum hesap makinası biliyosun =)
ahmet değirmenderedeyiz süreki,nil cafenin önünde duran motorlar bizim motorlar,bi program yapmıyoruz anlık binip gazlıyoruz zaten hepimiz oralarda takılıyoruz. onur(virago250) ben(jinlun) emir(keeway landcruiser) yiğit(regal raptor) erdoğan (yuki250) umur (jawa 350) aykut(cbf250) bide erhan vardı rusyaya gitti =) bu kemik tayfa,bu motorlar sürekli d.derede nostalji ve nil cafenin önünde dururlar,belirsiz saatlerde de biyerlere gideriz genelde gece 1 den sonra çıkıyoruz..