Bende kocaeli/gölcüktenim arkadaşlar ehliyetimi yeni aldım motor alma çabasındayım chopper türü bir motor alıcam.Motor tavsiyesi, sağlam usta tavsiyesi olan var mı ?
Bende kocaeli/gölcüktenim arkadaşlar ehliyetimi yeni aldım motor alma çabasındayım chopper türü bir motor alıcam.Motor tavsiyesi, sağlam usta tavsiyesi olan var mı ?
Arkadaşlar iki motorcu ortak; ufak, motorcu kafesi gibi bir yer açıyoruz İzmit'te. Bir terslik olmazsa Şubat'ta açılmış olur. Açılışa hepinizi bekliyoruz. Baya heyecanlıyız, işleri halledelim hepinizi bekliyoruz.
vatana millete hayırlı uğurlu olsun bı aksılık çıkmazsa mutlaka gelırım cafenın onunde motorları koyma ıcın yer olacakmı_?![]()
Arkadaşım elimde fazladan bi chooper makina var..2000 model Geely marka..150 cc ve bi depoyla 480 km yol yapıyor..şu an makina memleketim İzmir'de..ben Karamürseldeyim..motor 30.0un00 km civarında olması lazım..Geely Çin'in en büyük araba firmasıdır..Motosikletin makinası da Honda titanla aynı..parça sıkıntın yok..zaten de daha 2 ay önce buraya gelmeden komple motor yaptım..10 yıl çok iyi dayandı alet..düşünürsen ulaş bana.. makinanın model adı Geely JL 150..fotoğraflarına bi bak istersen..rengi bordo..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------
mekanın adresini falan verirseniz inşallah hayırlı işler demeye geliriz..yanlız yabancısıyım izmitin..tarif de gerekicek.. :wiinkk: :rendeer:
bu sogukta canlandı kocaeli =) şu cafe iyi oldu sanki,izmitte mekan arıyorduk =) fakat oturdugumuzda motosikletimizi görebilelim ona göre park yeri ayarlarsanız süper olur =)
Gölcük demişsin kardeş , sana Extreme Motor Nihat Ustayı tavsiye etmekten başka diyebileceğimiz birşey varmı
Arkadaşım elimde fazladan bi chooper makina var..2000 model Geely marka..150 cc ve bi depoyla 480 km yol yapıyor..şu an makina memleketim İzmir'de..ben Karamürseldeyim..motor 30.0un00 km civarında olması lazım..Geely Çin'in en büyük araba firmasıdır..Motosikletin makinası da Honda titanla aynı..parça sıkıntın yok..zaten de daha 2 ay önce buraya gelmeden komple motor yaptım..10 yıl çok iyi dayandı alet..düşünürsen ulaş bana.. makinanın model adı Geely JL 150..fotoğraflarına bi bak istersen..rengi bordo.
motorları görebıleceksek kesın gelırım motorumu gormezsem bedava bıle olsa gelmem![]()
hocam hangi üçyoldan sapınca? google earth den buraya bi link versen şahane olur valla, açsanda gelsek çok güzel olur, sağda solda çaya para vericeğimize bi arkadaşımız kazanır en azından
Hocam ben de izmitteyim, öğrenciyim burada.motorum antalyada olsa da ben de motorcuyum az buçukyardıma ihtiyacın olursa seve seve gelirim.hatta mutlu olurum böyle bir çorbaya tuz atmaktan :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 ----------
hocam sen beni bindir harleye, ben götürürüm seni :cherry: hem hayatımda ilk kez harleye binmiş olurum (tabi artçı olarak) hem de bu güzel mekanın hazırlığında emeğimiz olur :cat:
Açılış olmadı, henüz hazırlık aşamasındayız. Az kaldı açtığımda haberiniz olacak. Dünya Bankası'nda yerimiz. Üçyoldan sapınca yaklaşık 1 km kadar.