[Kocaeli - MT]

H.g ferdi_fd :rendeer:

Biz babamla gittik bu pazar botaniğe yetişemedik Hulusi abi ye.Sizide çağırmadık motor yok diye :salut:

aaa cehm çağırsanıza dosluk sade motor üstünde olmaz biz gelirdik sanki bende şuan motor var

orhanabi bizim elimizden kurtulurmu hele şu parçalarda bi gelsin bakalım o zaman tammdır iş

Son düzenleme:
ya osman bizim gandide oturduğumuz saatlerde onlarda botanikteymişler şansa bak bi gün oraya gitmeyelim dedik onlarda ordaymış:queen:

ooooo gençler muhabbet o bıcım bakıyorum tabı bızı ne arıyan war ne soran buldunuz kikilerinizı ayıp oluyo ama bense yıne (hayata kustum) 12.8 calısıorum :pale:

offf off 12/8 çalışılırmı bee..millet gezerken sen git uyu millet uyurken sen git çalış olacak işmi bu bea..:cherry:

tüzü kuru olan arkadaşlar calışanlarla uraşmayın zaman gelir devran döner oangöre:queen: sen üzülme kardeş biz seninyerinede gezeriz:cherry: nabıyonuz genclik iysiniz bakıyom mekandeyiştiriyonuz boyuna yurumek size yaramamış :queen:

tabı gec dalganı melih abi hanı biz kiki^ydik eywallah hulısı abı bı gun benımde sansım doner bak sımdı 22 gun ızıne cıkacaz oldumu ben sımdı susuyorum rr'm konuscak kendınıze ıı bakın allaha emanet :cherry:

arkadaşım bu kırizde netatili :pale: resmen surunuyoz adı tatil yazın versenizya butatili işlerine gelmez cunkü işvar kırizoldumu tatil benböyletatilin :pr: bozmucam azımı neyse bizm tatilde yılbaşında gözüküyo kıştageldi neysi alalım 2 şermetre zincir karzinciriyapar öylegezeriz:queen:

tabi motoru olanlar döktürmüş gene biz motorumuzu yaptıramıyoz ya ama olsun siz geziyi düzenleyin ben motor bulur gelirim
arkadaşın biri RR leri konuşturuyor bende askerden gelim beraber konuştururuz kiki :D

ayıpsın osmanım sanamotormuyok :cherry: senönce askerde reoları konuştur sonra rr leri konuşturusun torun:queen: buarada şafakkac saymayabaşladınmı saymıyosan bilelim:cherry:

takmatabi askerlikdedin vatan borcudur gitmeye korkan vatansızlar utansın sengenede takma kafana kasktan başka biz senigötürürüz askere motorlar eşlinde :cat:

kiki ne demek al benın rr'ı konustur baskaları sussun:cherry: sen rahat takıl ben senı ezdırmem kiki'yiz oyle deılmı motoru olmyanlar utansın en aznından bozukta olsa senın bı rr'ın war:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar