[Kocaeli - MT]

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

Sevgılı Mt Kocaelı Lı Arkadaşlar Bırlık Ve Beraberlıgımızı, Kardeslık Ve Dostlugumuzu En Sıcak Sekılde Hıssedecegımız Mubarek Kurban Bayramınızı Tebrık Eder, Size Ve Ailenize Hayırlara Vesile Olmasını Cenabı Allah'tan Dilerim...

arkadaşlar 4. günü botonikteyiz siz karamürsel sahilde gelirseniz bizde çok sevindirmiş olursunuz biz sizi karşılarız gelicekseniz yazın ben pm den telimi yollarım yada msn mi kaydedin haberleşiriz [email protected]

Arkadaşlar Rize den kalktım Geldim :) Hade büyük bi bulusma yapalım :) Biz Osman ve arkadaşlarla hemen her gün bulusuyoruz :) Bugün de Botanikte oluruz sanırsam :)

MaRaNtZz kardeşim sen karamürselli deilmisin motorunu 2 ay önce falan aldın galiba bu akşam senide bekleriz

MaRaNtZz kardeşim sen karamürselli deilmisin motorunu 2 ay önce falan aldın galiba bu akşam senide bekleriz

Öncelikle davetiniz için çok teşekkür ederim.Dostum ahhh yakın olsam seve seve gelicem kankamı'da alıp ama Gebze'deyim.Evet motoru 4 - 5 ay önce aldım.Artık askere gitmezsem yazın bol bol görüşürüz.:cat:

Slm Beyler.. Ben cbf 150 kullanıcısıyım.. Doğma büyüme Karamürsel' deyim. 76 doğumluyum. Evliyim. İzmit yönü çıkışında, kapalı spor salanu civarında ikamet ediyorum. Hava müsait olduğunda ara sıra çarşı vs çıkıyorum. Subaşı Köyünde dayımın oğlunda da cbf 150 var. Bazen onunla beraber ufak tefek geziler yapıyoruz. 81 doğımlu Kardeşim var. Oda aktif olarak kullanıyor. 3 ümüzde de a2 var. Uzun yol yapmayı seviyorum. Karşılaşırsak selamlaşalım..

ethem kardeş aramıza hoşgeldin bizde karamürseldeyiz..burda yaklaşık 7-8 kişide motor var..bu topic i incelediysen yaptığımız gezileri görmüşsündür..biz çoğunlukla botanikteyiz senide bekleriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar