Koca bir gün, ve Ninja 250r ( CBRlar r1ler ve niceleri...)

şu son video açilmak nedir bilmedi ya merak ettim şimdi:)

izlemez olaydim son videoyu hacı herifler yemiş bitirmiş asfalti ya... sen 140 la parcalanirken seni ikiyle çarpmişlar:queen::queen: ama senin makinada iyi gitti he sonradan 160 a kadar geldi yanliş görmediysem

Son düzenleme:
hocam videolar güzelmiş

herkes 5. bölüm demiş bakim dedim de abiler fena uzuyolar tebrikler valla

Öndeki 240 arkadakiler 230-235 ile gidiyolarmış sonradan konustuguma göre... Aslında 5. vidyo konusunda benim favorim sonuna dogru virjlarda yatırmam, hiç o kadar yatıramamıstım hayatımda motoru o güne kadar :silent::p

Öndeki 240 arkadakiler 230-235 ile gidiyolarmış sonradan konustuguma göre... Aslında 5. vidyo konusunda benim favorim sonuna dogru virjlarda yatırmam, hiç o kadar yatıramamıstım hayatımda motoru o güne kadar :silent::p

Yatırınca keyfi faha güzel çıkıyo deme:queen:
Vala izledimde son videoda ben olsaydım dreksiyonu yumruklardım kesin :mrgreen:

Hiç üzülme dostum.

Motorunuz 280 yapabiliyor diye yapmak zorunda değilsiniz. Otobana çıkmış bir kedinin sizlere neler yapabileceğini aklınız almaz...!!!!

Sen 90-100 ile giderken kediye kıvırmaca çekebilirsin ama onların bu şansı hiç yok. Sen evine döndüğünde motorunu yıkayıp parlatırken kedinin üstünden geçme kaderini yaşamış olanların helvası karılıyor olacak.

Onun için lütfen sağduyu.

Dikkat kedi çıkabilir....!

otoyol düzlüklerinde geçiliyorum diye yerinme :)
en uzun düzlüğün 100 mt olduğu dağ yollarında 600 lüklerin peşinden ayrılmıyosan işte budur derim :)

5 bölümde arkadan kim saydırıyor yaa? valla ne o kursunlar ya öyle:D:D sayamadım :):)::) hahahaha 250 mi desem 280 mi desem:)

simdi sormak geldi icimden acaba bu arkadaslar kac lira yakti?hizli gidip sol seridi kapatanlar?ben muhalefet olsun diye degil ninjali arkadas ne kadar yakti buyuk cc li arkadaslar ne kadar yakti burada kim karli? kim degil?bunun hesabi yapilsin birde beyler bayanlar...Demek istedigim su ayni yolu kim daha ucuza gitti?bende olay budur yaw

345

dostum gt250 r kullanırken hızlı kullanımı tercih ettiğimde 4 litre den biraz fazla yakıyordu iki kişi ile kullanımda 4,5-5 i görüyordu 100 km de.Şimdi 600 f le iki kişi agresif kullanımda 5,2-5,5 yakıyor hadi çok daha zorladın 6 lire yaksın.100 km de 6-6,5 ytl gibi bi fark eder.Sence alınan zevkle altındaki güçle kıyasladığında çok önemli bi fark mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
simdi sormak geldi icimden acaba bu arkadaslar kac lira yakti?hizli gidip sol seridi kapatanlar?ben muhalefet olsun diye degil ninjali arkadas ne kadar yakti buyuk cc li arkadaslar ne kadar yakti burada kim karli? kim degil?bunun hesabi yapilsin birde beyler bayanlar...Demek istedigim su ayni yolu kim daha ucuza gitti?bende olay budur yaw

eğlencenin hesabı yapılmaz bana göre bu böyledir.cebini düşünüyosan cup alacaksın ozman.hem parası olmayan adam gidip R1 çekmez altına:cat:

son video da hakkaten çok kötüymüş ya =) nasıl gitmişler öle

ama ii bilirim o hissi. tekirdağa giderken otoyolda ibre 160da arkadan bir ses duymamla iki tane race motor görmem bir oldu şimdiye kadar sorun yok gayet doğal ama tek teker yanımdan geçmesi hakkaten koydu. derler ya küfür etse daha iiydi =)

onu hiç sorma ya.otobanda cbr ile 140 yaptığıma sevinirken yanımdan tek teker race geçmişti.resmen depresyona girmiştim:p

Son düzenleme:
Otobanda sürat yaparken yanından geçtiklerim tarafından böyle gözüküyordum demekki... :p

Hey gibi eski günler :mrgreen:

hehe cekimler guzel. eline saglık...
kamerayı koydugun aparatı merak etmedim degil...

çokkk güzel bii paylaşım olmuş walla.ama bu 5. videoyu seyrettim içim kan ağladı bunlar ne yawww üle vızzzzzzzz diye gidiyorlar.ayp walla basan var basamayan var buradan yetkililere sesleniyorum bütün motorlar bassınnnnnn.bu arada çok teşekkürler çok güzel olmuşşş

onların olayı benzin deilki,, bursada butun yollar otobanda deil. motor keyif için kullanılıyosa benzin hesabı yapmak sacma ki otoyolda buna girer. ha uaşım icin kullanırken ayrı... ama şunu soyliim ben otobanda 6/100km tarzı bi rakam yakıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar