allahım beni beşin toplo duruma sokma lütfen
Öndeki 240 arkadakiler 230-235 ile gidiyolarmış sonradan konustuguma göre... Aslında 5. vidyo konusunda benim favorim sonuna dogru virjlarda yatırmam, hiç o kadar yatıramamıstım hayatımda motoru o güne kadar :silent:![]()
"allahım beni beşin toplo duruma sokma lütfen" derken?
simdi sormak geldi icimden acaba bu arkadaslar kac lira yakti?hizli gidip sol seridi kapatanlar?ben muhalefet olsun diye degil ninjali arkadas ne kadar yakti buyuk cc li arkadaslar ne kadar yakti burada kim karli? kim degil?bunun hesabi yapilsin birde beyler bayanlar...Demek istedigim su ayni yolu kim daha ucuza gitti?bende olay budur yaw
son video da hakkaten çok kötüymüş ya =) nasıl gitmişler öle
ama ii bilirim o hissi. tekirdağa giderken otoyolda ibre 160da arkadan bir ses duymamla iki tane race motor görmem bir oldu şimdiye kadar sorun yok gayet doğal ama tek teker yanımdan geçmesi hakkaten koydu. derler ya küfür etse daha iiydi =)
simdi sormak geldi icimden acaba bu arkadaslar kac lira yakti?hizli gidip sol seridi kapatanlar?ben muhalefet olsun diye degil ninjali arkadas ne kadar yakti buyuk cc li arkadaslar ne kadar yakti burada kim karli? kim degil?bunun hesabi yapilsin birde beyler bayanlar...Demek istedigim su ayni yolu kim daha ucuza gitti?bende olay budur yaw