Knmaster 6100 mü Sena 5s mi?

Arkadaşlar merhaba,
Almanya dan Sena 5s modelini almayı düşünüyordum fakat uzun süredir kn master kullanan bi arkadaşım intercom u çok övdü. İkisi arasında kaldım açıkçası, ses kalitesi benim için önemli. Sizce hangisini almalıyım.(Kn master ı hemen alabileceğim ama sena için temmuz ayını beklemem gerekiyor ve Almanya daki Sena ile burdaki kn master fiyatları nerdeyse aynı)

Muhtemelen aralarındaki ses farkını anlayamayacaksınız, ikisi de 40mm hoparlör kullanıyor. En fazla tonal denge olur, o da genel dengesini beğenmediğinizde herhangi bir ekolayzera bakar.

Yine de parça kalitesi, uzun ömürlülük ve genel hissiyat açısından Sena bariz farkla önde. Ben gerekirse bekler Sena alırdım.

knmasterın sahibi bile sena 5s der
Gayet açık oldu 😅😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen aralarındaki ses farkını anlayamayacaksınız, ikisi de 40mm hoparlör kullanıyor. En fazla tonal denge olur, o da genel dengesini beğenmediğinizde herhangi bir ekolayzera bakar.

Yine de parça kalitesi, uzun ömürlülük ve genel hissiyat açısından Sena bariz farkla önde. Ben gerekirse bekler Sena alırdım.
Tamamdır o zaman bekleyeceğim, az çok tahmin edebiliyordum ama Türk markası kazansın da isterdim açıkçası. O yüzden sormak istedim, teşekkür ederim :)

Gayet açık oldu 😅😅

Tamamdır o zaman bekleyeceğim, az çok tahmin edebiliyordum ama Türk markası kazansın da isterdim açıkçası. O yüzden sormak istedim, teşekkür ederim :)
O interkomlar Çin'den gelip burada farklı isimlerde pazarlanıyor zaten, o yüzden bence sorun yok :) Crown, KNMaster bunların modellerini hep AliExpress'de çok daha uygun fiyata farklı marka adı altında bulabiliyorsunuz.

Şu minimalistik tasarımlı az düğmeli tekerlekli interkomlara uyuz oluyorum yaw.

2016'dan beri Interphone sport kullanıyorum. Koca koca düğmeleri var.
Ses artırma azaltma ayrı iki tuş. önceki sonraki şarkı iki ayrı tuş. Mis.
Muzik başlat durdur ayrı tuş. Siri çalıştırmak tek tuş ayrı tuş, arama cevaplamak için de kullanılıyor. Hepsi güzel rahat basılabilir büyük tuşlar.
Interkom için de power düğmesi (tek basılı tutma gerektiren iş açmak kapamak) ile bişey yapılıyor bilmiyorum ben interkom olarak kullanmıyorum ama eski anycom zaten. Şarjı da neredeyse günlerce gidiyor tüm gün sürüşlerde müzik dinleyerek.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gayet açık oldu 😅😅

Türk markası falan değil ki, çin malı. Çin'e demişler ki şu fiyata şu miktarda alacağım sizden üzerine bu markayı bascaksınız, çinli fabrika da o fiyata üretmiş, buraya getirip satıyorlar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Şu minimalistik tasarımlı az düğmeli tekerlekli interkomlara uyuz oluyorum yaw.

2016'dan beri Interphone sport kullanıyorum. Koca koca düğmeleri var.
Ses artırma azaltma ayrı iki tuş. önceki sonraki şarkı iki ayrı tuş. Mis.
Muzik başlat durdur ayrı tuş. Siri çalıştırmak tek tuş ayrı tuş, arama cevaplamak için de kullanılıyor. Hepsi güzel rahat basılabilir büyük tuşlar.
Interkom için de power düğmesi (tek basılı tutma gerektiren iş açmak kapamak) ile bişey yapılıyor bilmiyorum ben interkom olarak kullanmıyorum ama eski anycom zaten. Şarjı da neredeyse günlerce gidiyor tüm gün sürüşlerde müzik dinleyerek.
benim sena outrideda da 3 tuş var ileri dur geri diye kombinasyonları unutuyorum bazen telefonu açacağıma kapıyorum falan bir de eldivenle çok zor oluyor tekerleklinin bi alameti olmalı sena bu kadar çok kullandığına göre

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Ben interkoma ekran koyma fikrinin kimden çıktığını merak ediyorum asıl 🤦‍♂️

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
KN6000 2yılı aşkın süredir kullanıyoruz. Çok memnunuz. Fiyat performans için güzel.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sena varken çin malı KN gibi markalarla adının aynı yerde anılması çok tuhaf.
Yamaha Tmax de scooter çin malı dandik scooter da scooter o zaman hepsi aynı demek gibi oluyor.

Ben interkom kullanmıyorum ama eşimle birlikte sürmeye başlayınca interkom diye bir şey varmış diye ğrenirse Sena 60s'in ikilisi set fiyatı olan 750 Euro fiyatını göstericem ki interkom alalım demesin. :)

7-8 senedir çin malı bi interkom kullanıyorum, 25 dolara almıştım, hala canavar gibi, ses kalitesi de iyi. amaç tek kişiyle iletişim ise çin malı ürünler bu işi çok iyi çözüyor, ancak birden fazla kişiyle aynı anda muhabbet etmek istiyorsanız sena ürünleri ideal.

KN6000 2yılı aşkın süredir kullanıyoruz. Çok memnunuz. Fiyat performans için güzel.
Knmaster için çok fazla iyi yönde geri bildirim var, bende o yüzden sormak istedim

7-8 senedir çin malı bi interkom kullanıyorum, 25 dolara almıştım, hala canavar gibi, ses kalitesi de iyi. amaç tek kişiyle iletişim ise çin malı ürünler bu işi çok iyi çözüyor, ancak birden fazla kişiyle aynı anda muhabbet etmek istiyorsanız sena ürünleri ideal.
Idareten çin malı bi intercom aldım ama 100 km hızı geçtikten sonra ne müzik kalıyor ne de biri aradığında sesini duyabiliyorum :)

Türk markası falan değil ki, çin malı. Çin'e demişler ki şu fiyata şu miktarda alacağım sizden üzerine bu markayı bascaksınız, çinli fabrika da o fiyata üretmiş, buraya getirip satıyorlar.
Siz söyleyince farkettim aynısı çin sitelerinde mevcutmuş 😅

Motosikleti
Yamaha XSR700
Uzun zamandır Cardo Spirit kullanıyorum. F/p olarak başarılı bir model. Ben çok memnunumç Tavsiye ederim.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Onu da düşünmüştüm ama Sena da hem ekran hemde tekerlekli tasarımı olması hoşuma gitti açıkçası
Cardo'da 4 tane tuş var ve kullanımı, öğrenmesi çok kolay. Zaten kask kafadayken ekran gözükmeyecek. Ekran gerektiren ayarları da telefondan yapabiliyorsun. O yüzden ekran hiçmi hiç gerekli değil. Ben sadece aklınızda bulunsun diye söylüyorum. Yoksa sena ve Cardo bu işin devleri. Sanırım tek fark spirit 32mm, 5s 40mm kulaklık ile geliyor.

Motosikleti
CB650R
6100 kullanıyorum sadece tiz var amaç yüksek hızlarda interkom görüşmesini net şekilde devam ettirmek olduğu mütevellit
Eğer ki amacınız müzik dinlemekse 6100 yanlış tercih olur.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Hazır KN Master KN6100 konuşuluyorken bir sorum olacak. Normalde Kaan Elektroniğe geri bildirim yaptım, böyle birşey başımıza gelmedi, duymadık dediler.
KN6100 interkom ile yine aynı seri ve modelde 6 kişiye kadar grup konuşması yapabiliyorsunuz. Grup sürüşlerinde farkettiğimiz bir durum oldu.
Grup bağlantısını hangi kişi başlatıyorsa onun sesinde robotikleşme, bazen cızırtı, bazen de boğuklaşma ve anlaşılamama durumları oluyor.
Önceleri genelde aynı kişi başlattığı için onun interkomunda sorun olduğunu düşünürdük. Benim grup görüşmesini başlattığımda da bu sefer benim interkomumdan gelen seslerde sıkıntılar oldu.
Bu olayla karşılaştıktan sonra grub bağlantısını bir başka arkadaşımızdan başlattık. Bu sefer de onun sesinde bozulmalar oldu. Ara ara düzeliyor ara ara sesler birbirine karışıyor.

Bu durumla karşılaşanınız oldu mu?

Knmaster için çok fazla iyi yönde geri bildirim var, bende o yüzden sormak istedim

Idareten çin malı bi intercom aldım ama 100 km hızı geçtikten sonra ne müzik kalıyor ne de biri aradığında sesini duyabiliyorum :)

Siz söyleyince farkettim aynısı çin sitelerinde mevcutmuş 😅
o rüzgardandır :)
şu ürünü kullanıyorum, 200'le giderken bile müzik kesilmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar