Herhangi bir kişiyi direk olarak etkilemekten ziyade genel bir yazıydı.Sınıfının en fazla yakıt tüketeni, en hantalı, sürüş dinamiği açısından en berbat olanı, teknoloji fakiri, hilkat garibesi bir motor oldugundan boyle yazmıştım.
Tugba,Falcon'a laf edeni yak ama TA cidden çok dandik bir motor.
ne kadar süre ile TA kullandığını ve bu fikirleri edindiğini inan çok merak ediyorum.
"beğenmedim, ben sevmiyorum, güzel değil" bu tür düşünceler kişisel olduğundan subjektifliği belirtir. ancak dandik derseniz, tüm dünyadaki otoriteler yanında motosiklet bilgisi bakımından, hatta TA bilgisi bakımından boyunuzun uzunluğu merak konusu olur.
belki oradan bakınca TA fanatiği olarak görülebilirim ancak, uzun süre kullandığım, fazla yakmasından öte hiç bir sorunun olmadığını bildiğimden konuşuyorum sadece. sahi TransAlp adının nereden geldiğini merak ettiniz mi hiç?
"teknoloji fakiri", farklı bir bakış açısı. birileri enduroların "ne kadar teknoloji, o kadar sorun" prensibi ile üretildiğini anlatmalı sanırım. bujilerimi değiştirdikten sonra motorun beyni aptallaşmasın diye değiştirmek için servise gitme zorunluluğunda olmaktansa, yolda kalınca acil servis bulma vs telaşlarına dalacağıma "teknoloji fakiri" TA'ya biner, gerektiğinde kibrit çöpü ile bile yola devam ederim. Güdümlü piyasa dergilerinin yorumlarından ziyade kullanıcılar daha doğru bilgi vereceklerdir, emin olun. Son bir soru kaç tane 91 model olup, 300 küsür bin kilometrelerde sadece ve sadece baskı balata değiştirmek için motor kapağı açılmış motor gördünüz ve markası/ modeli neydi?
KLE 500 hakikaten kawasaki'nin TR deki adına kurban gitmiş bir motor. değeri bilinmiyor. ancak, enduro tork makinesidir. KLE 500 de bu bakımdan biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Bunun dışında ikisi de iyidir, ikisi de kullanışlıdır. KLE500'ü sıfır almayacaksanız sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum.