Yok ya o kadar değilben tersten anlamışım, Transalp savunduğunu zannetmişim.Ama o kadar yerden yere vurulacak motor da değil Transalp.Sınıfı kesin olarak belli olmasa da mesela BMW F650 ile karşılaştırmak gerekirse bence daha iyidir Transalp.KLR, XT, TT, KLX, DR ile karşılaştırılmaz tabi.Ama Transalp'i enduro değil de touring olarak değerlendirirsek ve fazla süratli olmayan rakipleriyle karşılaştırırsak hiç fena motor değil.Ama karışık bu işler ya
sonuç olarak bence KLE 500 daha iyi.İkisinin de sıfırını yada aynı modelini getirsinler ben yine KLE 500 alırım.Mesele yeni eski meselesi değil bence.Hele ki KLE dediğiniz gibi 8 yaş genç ise düşünmem zaten Transalp falan
![]()
Dipnot: Topiği açan arkadaş Kle 500 aldı
teşekkürederim
Bu gidişle birtanede ben alacağım
Şimdiki "0" fiyatı 7.000 € yani 12.000 ytl gibi Acaba diyorum fuardaki fiyatı kampanyalı olurmu ? beklesemmi
Yoksa Temiz bir ikinci el bulup ölü sezon da iyi bir pazarlıkla alayımmı ?
Kle 500 bence gayet iyi yüksek model düşük fiyat ve bana sorarsanız performans olarak tatminkar olacak 45 bg güç neredeyse ta ve f650 ile aynı ve vergisi f650 - pegaso - xt 660 tan oldukca düşük
kle git gide öne cıkıyor:cat:
Aman boşver onları
Adamın biri yazmış f650 gs ye bindim titreşimden kafatasım çatlayacaktı diyor ( bu forumda ) Şimdi buna kim nasıl ınanır. ?
Bende bu sele olayına inanmıyorum.
Şöyleki neye binersen bin evdeki koltuk da dahil mercedesteki koltuğundan en lüks otomil koltuğuna kadar hangisine uzun süre oturursan otur bir müddet sonra sana batmaya başlayacaktır. Ve süre uzadıkcada rahatsızlığın artar. Bunu tabiki hepsinde denemedim ama çok motorum oldu çok koltuğa oturdum :queen: çok arabaya bindim:queen: yani durum pek değişmedi.
Neyse öze dönecek olursak 2-3 saat durmadan gitmek zaten ilk başlarda zordur ve popo alışıncaya kadar rahatsızlık verir. Birkaç uzun yolculuktan sonra alışan bedenimiz artık rahatsız etmeyecektir.
Ben bol bol kle 500 araştırıyorum galiba olacak
Biraz yakıt konusunda fazla yakıyormuş ama neyse önemli değil uzun yolda 6. vites avantajı var bu durumu toparlamasına yeter sanırım. Ha buarada TA dan cokta gerikalır yanı yok bu motorun bunuda belirteyim. Eski bir TA ya binmektense buna binmeyi tercih ediyorum başkası tersini tercih eder onada saygı duyarım.
Ha bişi daha senin pegasolar da çokfazla yakıyormuş haberin olsun ( yuksek modeller hariç ) enjeksiyonlularından bak istersen
Teşekkürederim..
Ben birde aprilla pgasso 650 bakıyorum ( aslında hiç hesapta yoktu ) Kle500 güzel bee pegassoda ucuz ve güzel karar veremedim
Dipnot: Topiği açan arkadaş Kle 500 aldı
Bakın ben bu motora takas teklif ettim kabul etti haftasonu görüşeceğiz
Fiyat olarak da 4750 ye geliyor + devir belki pazarlıkla 4500 ytl olacak
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=6091385
Ama kle500 den geçemiyorum 2004 model 20-25 bin km olanlarla görüştüm tahminimce 7500-8000 gibi alabiliyorum belki biraz daha kırılabilir bilemiyorum
Bu noktada bmw f650 lerde olabilir ama model arttıkcakafa karışıyor.
ben motor için 7.000 ytl nakitayırdım birde motorumu satarsam 1.500 de o etti 8.500 takaslı alırsam epey para cebimde kalacak :cherry: ama mal dandik çıkarda elimde patlarsa gitti paralar
Haftasonu istersen sende gel bakmaya
Almasanda ( almasamda ) fikirsahibi olmuş oluruz.
Bide hava güzel olsa süper olur