[KKTC - MT]

Arkadaşlar yakında daü de iç mimarlık okuyacagım 22 yaşındayım iç mekan tasarımı mezunuyum aceba hem çalışıp hem okuyabilirmiyim birde bir motor alıcam inş. orda bir arkadaş yardımcı olabilir mi aceba :):bestmt:(HORTLATTIM AMA FAZLA UYUMASIN KONU İNŞALLAH UYANIR GERİ)

tavsiyem türkiye den motor alıp oraya götürmen çünkü kıbrıs ta motosiklet fiyatları pahalı. ben 2 yılımı cbf 150 ile geçirdim daü de. manisa dan kıbrıs a gidip geldim..

Arkadaşlar konuyu canlandırayım dedim ... 88 Sayfa Mesaj olmuş en son mesaj 2016 eyülde girilmiş..

Bu kadar sayfayı okuma ölüm gelir. konuyu başlatan ve kıbrısta motorcuları birleştiren başka gruplar var mı bilemiyorum ama bu konuyu başlatan arakdaştan ricam... bir iki ay sonra motorumu kıbrısa getireceğim. Oraya yerleşiyorum. 20 şubatta girnedeyim. Şuan araştırıyorum ama bilgi yok rica etsem prosedürleri bilen birileri var mı? Tekrar yazabilir mi anlatabilir mi... Çok teşekkürler şimdiden. Bu arada ben istanbuldayım.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Selam arkadaşlar... KKTC artık triptik belgesi istemiyormuş...
Ben de haftaya motorumu getireceğim de... sadece kktc için sigorta yaptırmak yeterli dediler...

Motosikleti
nerdesiniz looo... bir ses verin hele...

Motosikleti
huhuuuuuu ... kimse yok meeee... ulen Türkiye plakalı bir sürü motosiklet var burda... bir tanesi bu siteyi bilmiyor ellehaaam :santa:

Motosikleti
olan, en son mesajın senesi dolmadan bir mesaj daha atayım bariiii :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar