[KKTC - MT]

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
İyi akşamlar abiler :)
Kıbrıs ile ilgili birkaç konuda size danışmam lazım, umarım ilgilenirsiniz.
Motosiklet alma hayaliyle yanıp tutuşan uluslararası ticaret okuyan 20 yaşında bir Üni. öğrencisiyim. Bu yaz para biriktirmek için iş aramaya başladım ama otellerde en fazla aylık 900 liraya iş bulabildim. Turizm sektöründe çalışmam lazım çünkü yabancı dilimi de geliştirmek istiyorum aynı zamanda. Okuduğum bölüm yabancı dil üstüne kurulu. Mezun olduğum zaman iş bulabilmek için en az 2 yabancı dil bilmem gerekiyor.

Bir arkadaşım Kıbrıs'a gitme fikrini attı ortaya sonra orada okumuş arkadaşlara ulaştım ve günlüğü 60 liraya iş bulunabileceğini öğrendim. Şimdi sorularım şunlar; Bir çılgınlık yapıp oraya gelsem iş bulabilir miyim ? Uçakla mı yoksa deniz otobüsüyle mi gitmeli ? Orada çalışan elemanların işe alınma kriterleriyle TR arasında bir fark var mı ?

Umarım cevaplarsınız şimdiden teşekkür ederim.

zor bulunan bir mesleğin varsa hemen sana çalışma izni çıkartıp çalıştırırlar...
örnek ben: sondaj makinesi operatörüyüm... kendileri beni bulup getirdirler...
kalacak yerde dahil bir çok masrafımı karşılıyorlar...
iyi derecede en az 2 tane yabancı dilin varsa gene otellerde çalıştırırlar...
hatta el üstünde tutarlar...
ama fazla bir vasfın yoksa extra para harcayıp da senin için çalışma izni çıkartmazlar...
ayrıca buraya başka ülkelerden afrika-pakistan-türkmenistandan vs vs gelip çok ucuza çalışan insanlar var...
iş verenlerde hemen onları seçiyor...

selamlar. daü de 3. yılıma başlıyacağım ve türkiyeden motosiklet ile gelme niyetım var. şu anda motosikletim var cbf 150 ve kurban bayramından sonra manisadan kıbrısa dogru yaklasık 1000km yolculuk yapıcam aktivite olursa kıbrısta katılmak isterim...

Motosikleti
selamlar. daü de 3. yılıma başlıyacağım ve türkiyeden motosiklet ile gelme niyetım var. şu anda motosikletim var cbf 150 ve kurban bayramından sonra manisadan kıbrısa dogru yaklasık 1000km yolculuk yapıcam aktivite olursa kıbrısta katılmak isterim...

hoşgeldin kardeş...
3 senedir burdasın... daha yeni mi mesaj atıyorsun :jocolor:
neyse yarın belki olabilir... telefon felan bırak... bir arkadaşla çıkacağız gezmeye...
haber ederiz sana da...

motoru bu sene aldım :D su anda magusadayım hava yarın yagmurlu gösteriyor ... 533 888 66 59
istersen face de ekleyebilirsin : https://www.facebook.com/yagiztapu

Motosikleti
motoru bu sene aldım :D su anda magusadayım hava yarın yagmurlu gösteriyor ... 533 888 66 59
istersen face de ekleyebilirsin : https://www.facebook.com/yagiztapu

motorsuz motorcuları da gezdirdik biz... evinden alıp mangala götürdük... geri evine bıraktık...
motorunu getirince bizi unuttu ama neyse...
gıprısın yamırından ne olacak... şehir içini su basar anca...biz de hep dağda bayırda geziyoruz...
yarın cıkarsak geziye ararım seni...

SELAM BEYLER ..17 MAYIS BİR AKSİLİK OLMASSA KIBRISTA OLUCAM .. ORADA MOTOSİKLET AKSESUAR YEDEK PARÇA GİBİ ÜRÜNLER BULABİLECEĞİM BİR KAÇ YER SÖYLERMİSİNİZ? ASLINDA BALAYINA GELİYORUM AMA, ÇOKTA MERAKLISI DEĞİLİM EŞİM KUZENİ İLE TAKILSIN BENDE BİRKAÇ PARÇA AKSESUAR BAKIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM :))VARMI YARDIMCI OLACAK ?

Motosiklet aksesuar ve yedek parça için, eğer motorunuz Gilera scooter değilse Kıbrıs doğru yer değil :)Bu konuda fazla heveslenmeyin. Şöyle bir örnek vereyim, Cg getirmiştim Kıbrısa, ufak bir kaza geçirdim. Türkiyede çöp gibi olan parçaları bulamadım burda. Ön çamurluk,amortisör,debriyaj maneti, arka lastik (90/90-18), iç lastik, akü, ayna, konjektör. Hiç birşey yok ! Aküyü Türkiyeden getirdim, dandik lastik ve iç lastiğe yüklü paralar verdim. Maneti başka motorunkinden torna ile uyarladık, ayna da aynı şekilde. Amortisör konjektör ve çamurluk da Türkiye'ye döndüğümde halledildi.

Ama gezmek isterseniz, Girne Karakum'da büyük bir Harley Davidson bayisi var, çeşitli aksesuarlar da okkalı fiyata mevcuttur.
Lefkoşa'da Kawasaki, Honda ve Ducati bayileri var. Tam yerlerini tarif edemem fakat araştırırsanız adresleri mevcuttur. Başka da motosiklet adına önerebileceğim birşey yok ne yazık ki bu adada.

selam arkadaşlar..
kktc motosiklet festivali var..
10985907_10152965308813732_3153078042442210750_n.jpg

Teşekkürler, yeri de benim evin biraz ilerisiymiş. Aea için gitmek isterdim. Ben o tarihte Kıbrıs'ta olmayacağım, diğer arkadaşlar giderler artık :)

3.sü düzenlenecek olan Motosiklet ve bisiklet (VL Speed) Festivali'nde bu kez eğlenceli sahne performansıyla Ahmet Evan ve hepimizi coşturacak olan DJ Gencay Dökmecioğlu'nu ağırlıyoruz. Çeşitli etkinliklerin de olacağı Festival, 7 Haziran Pazar günü 12:30'da Güzelyurt festival alanında başlayacak ve gün boyunca devam edecek.

Güzelyurt Belediyesi, Heineken, Beaz Tasarım ve Temedya'nın sponsorluğunu yaptığı festivalimize tüm halkımız davetlidir.

Elde edilecek gelirden Güneşköy 18 yaş üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ne bağış yapılacaktır.

11162043_10153390142253534_7174125265833751785_o.jpg

Etkinlik linki : https://www.facebook.com/events/100995386902323/

arkadaşlar herkese selam,
motosikletimi mat siyah folyo ile kaplatmak istiyorum. Kıbrıs'ta bildiğiniz bir yer var mı?

kardesım göyelıde kucuk kılerın karsısında bı reklamcı var adını unuttum orda yapılıyor benım bıldıgım

Arkadaşlar yakında daü de iç mimarlık okuyacagım 22 yaşındayım iç mekan tasarımı mezunuyum aceba hem çalışıp hem okuyabilirmiyim birde bir motor alıcam inş. orda bir arkadaş yardımcı olabilir mi aceba :):bestmt:(HORTLATTIM AMA FAZLA UYUMASIN KONU İNŞALLAH UYANIR GERİ)

Arkadaşlar yakında daü de iç mimarlık okuyacagım 22 yaşındayım iç mekan tasarımı mezunuyum aceba hem çalışıp hem okuyabilirmiyim birde bir motor alıcam inş. orda bir arkadaş yardımcı olabilir mi aceba :):bestmt:(HORTLATTIM AMA FAZLA UYUMASIN KONU İNŞALLAH UYANIR GERİ)

Ben Kıbrısa mağusa ya gidip geliyorum kuzenler orda heran gibi bişey ler olursa yardımcı olmaya çalışırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar