Kızımı Koyacak Yer Bulamıyorum :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
waLLa benDede BenZer bi Sorun Vardı Ben saDece apartmanın Önüne Bırakmaktan Çekiniyodum anLaştım Bir Kapalı Otopark la aylık 20 Ytl ye Şu anda HaLaa Orada Kalıyo Ve 24 Saat açık istediğimde alıyorum istediğimde bırakıyorum Sorun Olmuyo Adama Motoru Biraz Küçülterek anlatırsan Zaten ufacık arabaların arasında bile durur yani Sizin için ekstradan bişiy olucaK :) gibisinden Biraz YumuŞuyo Otoparkçılar :)

tubiş yazıları pek okumadım o yüzden başkasıda söylediğise af ola.
bence git kızına 50ytl.masraf edip alarm taktır ve rahat et gerçi burda istanbulda 50lira ama oraları bilmiyom.
veyat alarm olmaz diyosan bizim arkadaş gibi apartman önündeki kanalizasyon kapaana kilitle.

Bir akıl daha verebilirim;

Yalnız bu biraz pahalı.

Durumunuz uygunsa; 2.000-3000-YTL'ye eski bir minibüs alırsınız,
-"Biz bunu trafiğe çıkarmayacağız, hurdaya ayırıyoruz" deyip aracı plakadan düşrttürürsünüz, böylece minibüse vergi vermezsiniz.
Motoru minibüsün içine koyarsınız, onların arka kapakları açılıyor, koltukları söktürüsünüz, bir de güzel bir rampa, hemi de... açılır-kapanır cinsten:)
minibüse baston kilit takıp, alarm da bağlattınız mı... değmeyin keyfinize.

Dikkat edeceğiniz husus:
Minibüsü öyle bir yara park edeceksiniz ki; çekemeyenler gelip, sizin motoru almanıza engel olacak şekilde araba parketmesinler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tubişşşşşşşşşş naptın senin kızı :cherry: Buldun mu sağlam bir kapı :p

200 ytl ye mini vinçler var balkon demirine monte ediliyor 250 kg kapasiteli ve çokda küçük, bağla balkona koy gözünün önünde olsun,yada bize getir benim hanım bakarım kızına:p

bende aynı durumdayım yani bağlayabileceğim biryer yok celik bir halat ve disk kilidi kullanıyorum şimdilik ama alarmda düşünmüyor değilim.

Artık benimde buna benzer bir sıkıntım var. Bakalım eğer çözüm olursa bu pazar yapmayı düşündüğüm şeyi paylaşabilirim. Evin önündeki zemine iki adet çelik dübelli vidalar çakıcam, onların tepelerinde halka olanlar var onlardan. kimse üstünü kurcalayamasın diyede üstüne birazcık beton çok sırıtmayacak heykel gibi :) motoruda ona bağlayacağım. Önümüzdeki 1 hafta içinde çaldılar çaldırlar. Çalamadılar demekki işe yarıyor :)

Kardeş Genede Çok Sakıncalı O..... Biri Gelir motoru çizer bujiyi söker :mrgreen: Benzin Çeker Karbüratörü Sökebilir Ön Tekerleğe Kadar Yolu Var :p

1.si güzel bir alarm
2.si kalem arksıyla açılmayacak bir disk kilidi
3.sükaliteli bir halat kilithttp://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44177 caydırıcı olması için tekrar ön tekeri zincirlede bağlayabilirsin ama halat kilidi orta sehba ve şaseden geçir
4.sü bide branda çektinmi kafan rahat olsun :)

Yau kolay bişey dedik otobüs al diyen bile olmuş. :mrgreen: Abartmak da üstünüze yok yani. :cherry:

250 cc altına kasko mevcut... dicem sallamican yine :p

Mali sen ne çok konuşuyosun yaa.

:mrgreen:

1.si güzel bir alarm
3.sükaliteli bir halat kilithttp://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44177 caydırıcı olması için tekrar ön tekeri zincirlede bağlayabilirsin ama halat kilidi orta sehba ve şaseden geçir

Alarmı boşver. Çok saçma geliyo bana.. :silent: Kilidim zaten var.. Brandaya acayip üşenirim ben. :p

Offfffffffffffffff.. :pr: Aşkımdan bi atak bekliyorum. :mrgreen:

1.si güzel bir alarm

Mahalledeki balkonlarada keskin nişancıları yerleştirdikmi tamam :)

Ya arkadaşlar şaka bir yana ama, bu ne yaaaa. Kendimizi koruyacak ürünlerden çok motorlarımız çalınmasın diye para harcar olduk. Eskiden motor azdı çalınma yoktu. Şimdi motor çok çalınma işi aldı başını gidiyor. Ayrıca 250 ytl' ye bile motor alınabiliyorken çalmanın ne anlamı var anlamışta değilim ...!!!! Bu siteden bir arkadaşın motoru güpe gündüz çalındı, hatırlayanlar vardır siyah turuncu bir hyo. çocuk hala bulamadı. Bu kadar olurmu? ALLAH ıslah etsin bunları. Yoksa birilerinin başını belaya sokacaklar.

Vakti zamanında bir arkadaşımın benzer park problemi için yaptığım ufak araştırmada tesadüfen bir sitede bulduğum bu mobil garaj sistemi belki işinize yarayabilir.

İşe yararsa linkini veririm.

1gvx6.jpg

3glw5.jpg

6gtc0.jpg

10gyz4.jpg

14gyp8.jpg

En iyi çözüm kapalı otopark hiç kasma kendını projeler uretmek için.Hiçbiri kapalı otoparkdan daha guvenli ve korunaklı olmayacaktır.Bastır parayı koy motoru kapalı otoparka.40 ytl verıyorum ben istanbul beylikdüzündeyim.Ama motoru bıraktıgım zaman evde kafam rahat oluyor dusunmuyorum hiç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar